''Yaşamayanlar''ın Mia'sı Elçin Sangu Kimdir? - Son Dakika
Güncel

''Yaşamayanlar''ın Mia'sı Elçin Sangu Kimdir?

\'\'Yaşamayanlar\'\'ın Mia\'sı Elçin Sangu Kimdir?

Türkiye'nin ilk vampir dizisi ''Yaşamayanlar'' 6 Eylül'de BluTV'de izleyiciyle buluşmaya hazırlanırken, dizinin başrol oyuncularından Elçin Sangu kimdir?

05.09.2018 14:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

BluTV'de 6 Eylül'de yayınlanmaya başlayacak olan Türkiye'nin ilk vampir dizisi ' 'Yaşamayanlar''ın güzel başrol oyuncusu , 13 Ağustos 1985 yılında İzmir'de dünyaya geldi. Oyunculuğa başlamadan önce Mersin Üniversitesi Opera Bölümü'nde okudu.

''Yaşamayanlar''ın Mia'sı <a class='keyword-sd' href='/elcin-sangu/' title='Elçin Sangu'>Elçin Sangu</a> Kimdir?

KARİYERİNE ''ÖYLE BİR GEÇER ZAMAN Kİ'' İLE BAŞLADI

, Sahne Tozu Tiyatrosu'nda oyunculuk eğitimi aldıktan sonra dizilerde yer almaya başladı. İlk olarak 2011 yılında ' 'Öyle Bir Geçer Zaman Ki'' adlı dizide Jale karakteriyle tanındı. 2012 – 2013 yılları arasında ''Aşk Kaç Beden Giyer'' dizisinde yer aldı. 2013 – 2014 yılları arasında Güney Kore dizisi uyarlaması olan ' 'Bir Aşk Hikayesi'nde Eda karakterine can verdi. 2014 yılında tarihi drama dizisi ' 'Kurt Seyit ve Şura'' da performans sergiledi. 2015 yılında ''Sevdam Alabora''nın hemen ardından büyük çıkışını yaptığı ' 'Kiralık Aşk'' dizisinde oynadı.

''Yaşamayanlar''ın Mia'sı Elçin Sangu Kimdir?

''KİRALIK AŞK'' DİZİSİ ÜNÜNE ÜN KATTI

''Kiralık Aşk'' dizisiyle yıldızı parlayan oyuncu, dizideki performansı sayesinde 20'den fazla ödüle aday gösterildi. ''Kiralık Aşk'' dizisinde birlikte başrolü paylaştığı ile ''Mutluluk Zamanı'' filminde tekrar birlikte yer aldılar.

''Yaşamayanlar''ın Mia'sı Elçin Sangu Kimdir?

EN POPÜLER TÜRK AKTRİS

Çeşitli reklam filmlerinde de oynayan ve şu sıralar BluTV' de yayınlanacak ''Yaşamayanlar'' dizisinde başrol oynayacak olan , sosyal medya ve diğer çeşitli istatistiklere göre 2016 yılının ikinci en popüler Türk aktristi seçildi. Eylül 2016'da Instagram'da en çok takip edilen onuncu Türk ünlü oldu.

''Yaşamayanlar''ın Mia'sı Elçin Sangu Kimdir?

Son Dakika Güncel ''Yaşamayanlar''ın Mia'sı Elçin Sangu Kimdir? - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement