Yeni Yılın İlk Bebeklerine Vali ve Başkan'dan Altın - Son Dakika
Güncel

Yeni Yılın İlk Bebeklerine Vali ve Başkan'dan Altın

Yeni Yılın İlk Bebeklerine Vali ve Başkan\'dan Altın

Kırıkkale Yüksek İhtisas Hastanesi'nde dünyaya gelen yeni yılın ilk bebeklerine Vali Ali Kolat ile Belediye Başkanı Mehmet Saygılı tarafından birer çeyrek altın takıldı.

01.01.2016 12:54

Kırıkkale Yüksek İhtisas Hastanesi'nde dünyaya gelen yeni yılın ilk bebeklerine Vali Ali Kolat ile Belediye Başkanı Mehmet Saygılı tarafından birer çeyrek altın takıldı.

Kırıkkale Valisi Ali Kolat, Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, Emniyet Müdürü Hasan Onar, Jandarma Komutanı İsa Çakmak, Yüksek İhtisas Hastanesi Başhekimi Dr. Tekin Akca, hastane görevlileri ile birilkte yılbaşı gecesi Yüksek İhtisas Hastanesi'ni ziyaret ettiler. Hastalara şifa dileğinde bulunan Vali Kolat ve Başkan Saygılı, doğum servisini de ziyaret edip, yeni yılın ilk dakikalarında doğum yapan anne Şahbanu Yakar'a çiçek verip, dünyaya gelen Mina adlı kız çocuğuna birer tane çeyrek altın taktı. Kolat ve Saygılı daha sonra doğum yapan anne Sevda Demir'i ziyaret edip, kendisine çiçek verdikten sonra dünyaya getiridği erkek çocuğu Musa Talha'ya yine çeyrek altın taktı. Yeni doğan bebeklere aileleriyle birlikte sağlıklı ve huzurlu uzun ömür dileyen Vali Kolat, 2016 yılının güvenli ve bereketli geçmesi temennisinde bulundu.

Vali Kolat, ziyaretin ardından yaptığı konuşmada, 2016 yılının tüm insanlar için hayırlı, mutlu ve birlik içerisinde geçmesi temennisinde bulunurken, "Memleketimizin geleceği açısından hepimizin sorumlulukları var. Herkesin hak ve hukukunu gözeterek hareket ettiğimiz takdirde her şey daha güzel olacaktır. Bu vesileyle tüm vatandaşlara hayırlı yıllar diliyorum" dedi. - Kırıkkale

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Yeni Yılın İlk Bebeklerine Vali ve Başkan'dan Altın - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement