Bolu'da Ramazan Bayramı kutlanıyor - Son Dakika
Güncel

Bolu'da Ramazan Bayramı kutlanıyor

Bolu'da, Ramazan Bayramı dolayısıyla kutlama programları düzenlendi.

02.05.2022 18:30  Güncelleme: 19:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bolu'da, Ramazan Bayramı dolayısıyla kutlama programları düzenlendi.

Bolu Valiliği tarafından Solmaz- Ahmet Baysal Öğretmenvinde düzenlenen bayramlaşma programında Bolu Valisi Ahmet Ümit, protokol üyeleri, sivil toplum kuruluşu ve siyasi parti temsilcileri ile vatandaşlarla bayramlaştı.

Burada yaptığı konuşmada, Ramazan Ayı'nın öneminden bahseden Ümit, Türk halkının ve Müslümanların yardımseverlik özelliğine vurgu yaptı.

Bayramlaşma programına, AK Parti Bolu Milletvekilleri Arzu Aydın ve Fehmi Küpçü, İl Garnizon Komutan Vekili Piyade Komando Albay İslam Can, İl Jandarma Komutanı Albay Haluk Saygılı, İl Emniyet Müdürü Sadettin Aksoy, Belediye Başkan Vekili Tahsin Mert Karagöz, Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Bektaş, İl Sağlık Müdürü Muhammed Emin Demirkol, kurum müdürleri ve vatandaşlar katıldı.

Ümit daha sonra Yaşamkent Mahallesi'nde bulunan İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü'nü ziyaret ederek emniyet teşkilatı ile bayramlaştı.

Burada Emniyet Müdürü Sadettin Aksoy tarafından karşılanan Ümit, tüm polis memurları ile tek tek bayramlaşarak sohbet etti.

Daha sonra Kuruçay Mahallesi'nde bulunan İl Jandarma Komutanlığı'na geçen Ümit, burada da jandarma personeli ile bayramlaştı.

Ümit, ziyaret ettiği yerlerde gördüğü çocuklara oyuncak ve harçlık vermeyi de ihmal etmedi.

-Yeniçağa

Yeniçağa Kaymakamı Nurhalil Özçelik protokol üyeleri ve vatandaşlarla bayramlaştı.

Nurhalil Özçelik, Yeniçağa Öğretmenler Lokali'nde Yeniçağa Belediye Başkan Vekili Nusret Soysal, daire amirleri, köy ve mahalle muhtarlar, siyasi parti temsilcileri ve sivil toplum örgütü temsilcileri ile bayramlaştı.

Mudurnu

Mudurnu Kaymakamı Fatih Çevik, ilçede görev yapan protokol üyeleri ve vatandaşlarla bayramlaştı.

Tekkeliler Konağı'nda düzenlenen bayramlaşma programında Kaymakam Çevik, Belediye Başkanı Necdet Türker, İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Ali Kaydu, Emniyet Müdürü Orhan Erdoğan, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşu üyeleri ve vatandaşlar ile bayramlaştı.

Bolu\'da Ramazan Bayramı kutlanıyor
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Bolu'da Ramazan Bayramı kutlanıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement