"Yılın En İyi Turizm Bölgesi Belediye Başkanı" - Son Dakika
Güncel

"Yılın En İyi Turizm Bölgesi Belediye Başkanı"

"Yılın En İyi Turizm Bölgesi Belediye Başkanı"

Uçar Uluslar arası Tourexpi Platformu tarafından "Yılın En İyi Turizm Bölgesi Belediye Başkanı" seçildi!

22.02.2012 11:19

Side Belediye Başkanı A. Kadir Uçar, bir başarıya daha imza atarak; her yıl seçilen ve yerli-yabancı 29 bin katılımcının oylarıyla belirlenen "Tourexpi Destinasyon Yönetimi Ödülleri"nde "Yılın En İyi Turizm Bölgesi Belediye Başkanı" ödülünü kazandı.

Side Belediye Başkanı A. Kadir Uçar; özellikle Türkiye, Avrupa, Rusya ve Ortadoğu turizm profesyonellerinin yakından takip ettiği, seyahat acentalarını ve seyahat edenleri tarafsız ve bağımsız olarak bilgilendirme platformu Tourexpi tarafından, "Yılın En İyi Turizm Bölgesi Belediye Başkanı" ödülüne layık görüldü. Uçar ödülünü; 7 - 11 Mart 2012 tarihleri arasında gerçekleşecek 2012 ITB Berlin Turizm Fuarı'nda törenle alacak.

"Tourexpi Destinasyon Yönetimi Ödülleri" tarafından, bir turizm destinasyonunda kentsel dönüşümü en iyi uygulayan belediye başkanı olarak gösterilen A. Kadir Uçar'ın; Side'de açtığı yürüyüş yolları, bisiklet yolları ve diğer belediye hizmetleriyle Side halkının tam desteğini alması da, ödülün gerekçeleri arasında gösterildi. Ayrıca, bölgedeki turizm çeşitliliğinin artması için başarıyla çaba sarf eden A. Kadir Uçar'ın; uluslararası nitelikte çok sayıda etkinlikler sunarak ve bölgedeki tarihi eserleri turizme açarak, Avrupa basınının büyük ilgisini çektiği ve Side'nin yurtdışındaki tanınırlığını önemli ölçüde arttırdığı ifade edildi.

Bu yıl üçüncüsü düzenlenen ve turizm sektöründe ilgiyle takip edilen "Tourexpi Destinasyon Yönetimi Ödülleri"nin yurtdışındaki önemi de her geçen yıl artıyor. Bunun en önemli kanıtı olaraksa, bu yıl adaylara verilen 29 bin 119 oyun, yüzde 32'ye yakın oranının yurtdışından gönderilmiş olması gösteriliyor.

Türk turizmine, temsil ettiği sektöre ya da bölgeye olağanüstü emeği geçen kişi ve kuruluşları uluslararası kamuoyunda duyurarak, motive ve takdir etmek amacıyla verilen ödüllerin adayları; tamamen Tourexpi.com okuyucularının online önermeleri ve oylarıyla belirleniyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel 'Yılın En İyi Turizm Bölgesi Belediye Başkanı' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement