Yüksekova'da Zarar Tespiti Öncesi Muhtarlarla Toplantı - Son Dakika
Güncel

Yüksekova'da Zarar Tespiti Öncesi Muhtarlarla Toplantı

Yüksekova\'da Zarar Tespiti Öncesi Muhtarlarla Toplantı

Yaşar KAPLAN/YÜKSEKOVA (Hakkari), DHA- HAKKARİ'nin Yüksekova İlçesinde güvenlik güçlerinin başlattığı operasyonların tamamlanmasının ardından başlatılan arama, tarama çalışmaları devam ederken, Kaymakam İbrahim Çenet, ilçedeki muhtarlarla bir araya geldi.

18.05.2016 14:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yaşar KAPLAN/YÜKSEKOVA (Hakkari), DHA- HAKKARİ'nin Yüksekova İlçesinde güvenlik güçlerinin başlattığı operasyonların tamamlanmasının ardından başlatılan arama, tarama çalışmaları devam ederken, Kaymakam İbrahim Çenet, ilçedeki muhtarlarla bir araya geldi. Yapılan toplantıda, zarar tespit komiysonunun yapacağı incelemeler ve geri dönüşlerle ilgili konular görüşüldü.

Hendeklerin kapatılması, barikatların kaldırılması ve ilçede yuvalanan PKK'lı teröristlerin etkisiz hale getirilmesi için 13 Mart'ta ilan edilen sokağa çıkma yasağınını ardından başlatılan 'Şehit Jandarma Uzman Çavuş Ramazan Gülle Müşterek Operasyonu', 20 Nisan'da tamamlandı. Halen sokağa çıkma yasağının devam ettiği Yüksekova'da, güvenlik güçlerinin PKK'lılar tarafından cadde, sokak ve mahalle aralarına yerleştirdiği patlayıcıları arama tarama çalışmaları sürerken, uzun bir aradan sonra ilk defa bugün ilçede muhtarlarla bir toplantı da yapıldı.

Kaymakam İbrahim Çenet Başkanlığı'nda yapılan toplantıya, Yüksekova Sanayi ve Ticaret Odası Başkanı Salih Özdemir, Esentepe Mahalle Muhtarı Selim Genç, Esenyurt Mahalle Muhtarı Gani Çimen, Dize Mahalle Muhtarı Şükrü Öztunç, Yeşildere Mahalle Muhtarı Nusret Tekini, Yeni Mahalle Muhtarı Kerem Demir, Cumhuriyet Mahalle Muhtarı Vehbi Çoruh, Orman Mahalle Muhtarı Nurettin Akdoğan, Güngör Mahalle Muhtarı Arif Baykal katıldı.

Yaklaşık 1.5 saat süren toplantıda, ilçeye gelecek olan zarar tespit komisyonunun yapacağı incelemeler, geri dönüşler için yapılacak çalışmalar, mağduriyetlerin giderilmesi gibi konuların konuşulduğu belirtildi. Toplantı sonrası Kaymakamlık yetkilileri ve muhtarlarlar tarafından bir açıklama yapılmazken, toplantıyı Yüksekova Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Salih Özdemir, kişisel fecabook hesabından duyurdu.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Yüksekova'da Zarar Tespiti Öncesi Muhtarlarla Toplantı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement