Türkiye'de 10 Ağustos'ta yapılacak Cumhurbaşkanı seçimi ile ilgili oy verme işlemi Azerbaycan, Yunanistan, Danimarka, Katar, İspanya ve Bulgaristan'da tamamlandı.
Azerbaycan da seçmenler, Türkiye'nin Bakü Büyükelçiliği ile Nahçıvan ve Gence başkonsolosluklarında saat 08.00'de açılan sandıklarda oylarını kullandı.
Gence, Mingeçevir ve Naftalan şehirleri ile Şeki, Balaken, Zagatala, Gah, Oğuz, Samuh, Gedebey, Şemkir, Ağcabedi, Terter, Ağstafa, Goranboy, Daşkesen, Hanlar, Ağdaş, Yevlah, Berde, Tovuz ve Gazah illerinde yaşayan Türkler Gence Başkonsolosluğunda; Nahçıvan'da ikamet edenler Nahçıvan Başkonsolosluğunda; diğer illerde kayıtlı bulunan seçmenler ise Bakü Büyükelçiliği Konsolosluk Şubesi'nde oylarını kullandı ve oy verme işlemi saat 17.00'de sona erdi.
Son Dakika › Güncel › Yurt dışında cumhurbaşkanı seçimi - - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.