Zeynep için Balonlar Gökyüzüne Bırakıldı - Son Dakika
Son Dakika Logo

Zeynep için Balonlar Gökyüzüne Bırakıldı

13.04.2026 17:45

SMA Tip 1 hastası Zeynep Özinal için düzenlenen yardım kampanyası tamamlandı.

Arnavutköy'de yardım kampanyası tamamlanan SMA Tip 1 hastası 4 yaşındaki Zeynep Özinal için gökyüzüne balonlar bırakıldı.

Ailesiyle birlikte Arnavutköy'de yaşayan Zeynep Özinal'ın tedavisi için başlatılan ve yaklaşık iki yıldır devam eden yardım kampanyası tamamlandı.

Kampanyanın tamamlanması dolayısıyla Arnavutköy Şehir Parkı'nda kutlama etkinliği yapıldı.

Çok sayıda vatandaşın katıldığı etkinlikte gökyüzüne balonlar bırakıldı.

Etkinlikte konuşan baba Murat Özinal, kampanya sürecinde yaşanan zorluklara değinerek, daha önce bağış kumbarasının çalındığını, emniyet mensuplarının da kendi aralarında bağış toplayarak sürece destek verdiğini anlattı.

Özinal, katkıda bulunan herkese teşekkür ederek, benzer mücadeleyi veren diğer çocuklar için de destek çağrısında bulundu.

.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Zeynep için Balonlar Gökyüzüne Bırakıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement