Zirve Yayınevi 38. Duruşması Başladı - Son Dakika
Güncel

Zirve Yayınevi 38. Duruşması Başladı

Zirve Yayınevi 38. Duruşması Başladı

Malatya'daki Zirve Yayınevi'nde biri Alman uyruklu 3 kişinin öldürülmesiyle ilgili davanın 38.duruşması başladı.

09.04.2012 10:40  Güncelleme: 10:51

Malatya'daki Zirve Yayınevi'nde biri Alman uyruklu 3 kişinin öldürülmesiyle ilgili davanın 38. duruşması başladı.

Malatya'da 18 Nisan 2007 tarihinde Alman Tilman Geske, Necati Aydın ve Uğur Yüksel'in öldürüldüğü Zirve Yayınevi cinayetleri ile ilgili davanın 38. duruşması, görülmeye başlandı. Malatya 3. Ağır Ceza Mahkemesi'ndeki bugünkü duruşmaya, Alman Tilman Geske'nin eşi Suzanna Geske, olayın kilit ismi Emre Günaydın'ın babası Mustafa Günaydın, tutuksuz yargılanan Hüseyin Yelki, sanıklar, sanık ve müdahil avukatları katıldı.

Özel Yetkili Malatya 3. Ağır Ceza Mahkemesi'ndeki davanın sanıkları Emre Günaydın, Abuzer Yıldırım, Cuma Özdemir, Hamit Çeker ve Salih Gürler Malatya Kapalı Cezaevi'nde, tutuklu sanık Varol Bülent Aral ise Elazığ Cezaevi'nde tutuluyor. Dava kapsamında Hüseyin Yelki, Kürşat Kocadağ ve Mehmet Gökçe ise tutuksuz yargılanıyor.

Malatya Özel Yetkili 3. Ağır Ceza Mahkemesi, Zirve Yayınevi Davası'nın 17 Şubat 2012 günü gerçekleştirdiği 37. duruşmasında, İstanbul 13. Ağır Ceza Mahkemesi'nden "İrtica ile Mücadele Eylem Planı" davasını iddianamesi ve Eski Genelkurmay Başkanı İlker Başbuğ hakkındaki iddianamenin ve eklerinin istenmesine karar vermişti. - MALATYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Zirve Yayınevi 38. Duruşması Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement