Zonguldak Motosiklet Önce Yayaya Sonra Kamyonete Çarptı 2 Yaralı - Son Dakika
Son Dakika Logo

Zonguldak Motosiklet Önce Yayaya Sonra Kamyonete Çarptı 2 Yaralı

Zonguldak Motosiklet Önce Yayaya Sonra Kamyonete Çarptı 2 Yaralı
27.08.2016 19:55

Motosiklet önce yayaya sonra kamyonete çarptı 2 yaralıZONGULDAK'ın Ereğli İlçesi'nde, motosiklet sürücüsünün yola aniden çıkan yayaya çarptıktan sonra karşı yönden gelen kamyonete çarpması sonucu meydana gelen kazada 2 kişi yaralandı.

Motosiklet önce yayaya sonra kamyonete çarptı 2 yaralı

ZONGULDAK'ın Ereğli İlçesi'nde, motosiklet sürücüsünün yola aniden çıkan yayaya çarptıktan sonra karşı yönden gelen kamyonete çarpması sonucu meydana gelen kazada 2 kişi yaralandı.

Kaza akşam saatlerinde Meydanbaşı Caddesi'nde meydana geldi. Kent merkezi istikametine giden Uğur Kumkaya(52) yönetimindeki motosiklet, yolun karşısına geçen 24 yaşındaki Taşkın Köroğlu'na çarptı. Aniden yola çıktığı iddia edilen yayaya çarpmamak için manevra yapan sürücü daha sonra karşı yönden gelen 67 SH 002 plakalı kamyonete çarptı. Kazada motosiklet sürücüsü Uğur Kumkaya ağır yaralanırken, Taşkın Köroğlu ise hafif yaralandı. Yaralılar sağlık ekiplerinin olay yerindeki ilk müdahalesinin ardından Ereğli Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Zonguldak Motosiklet Önce Yayaya Sonra Kamyonete Çarptı 2 Yaralı - Son Dakika


Advertisement