15 Yıllık Eşini Öldüren Cani Kocadan Pişkin Savunma - Son Dakika
Güncel

15 Yıllık Eşini Öldüren Cani Kocadan Pişkin Savunma

Kayseri'de, boşanma aşamasında olduğu 15 yıllık eşini öldürdüğü için tutuklu yargılanan katil zanlısı, eşini 36 yıl önce ölen babasına küfür ettiği için öldürdüğünü öne sürdü.

20.11.2018 18:30  Güncelleme: 21:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kayseri'de, boşanma aşamasında olduğu 15 yıllık eşi Turna Gül Cuntar'ı (35) öldürdüğü iddiasıyla tutuklu yargılanan kasap Murat Cuntar (39), mahkemede, eşini 36 yıl önce ölen babasına küfür ettiği için öldürdüğünü öne sürdü. Sanık, "Babama küfür edince tahrik oldum. Tahrik altında bir anlık sinirle öldürdüm. Öldürme kastım yoktu. Pişmanım. 15 yıllık mutlu bir evliliğimiz vardı." dedi.

15 Yıllık Eşini Öldüren Cani Kocadan Pişkin Savunma

"GÖZÜ YÜKSEKLERDEYDİ"

5'inci Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen davanın ilk duruşmasına tutuklu sanık Murat Cuntar ve avukatı ile öldürülen Turna Gül Cuntar'ın davacı babası ve ağabeyi katıldı. Savunmasında 15 yıllık mutlu bir evlilikleri olduğunu belirten Murat Cuntar, "2 çocuğumuz vardı. 9 ay önce boşanma davası açtı. Talas'ta bir dükkanımız vardı. İşlerimiz bozuldu. İstanbul'a çalışmaya gittim. Turna Gül ile aramızda sürekli tartışmalar oluyordu. Maddi ve manevi 250 bin lira tazminat davası açtı. 250 bin lira verecek durumum olmadığını, 50 bin lira verebileceğimi söyledim. Gözü yüksekte olduğu için 100 bin lira istedi." diye konuştu.

"SENİN BABAN ANNENİ SOKAĞA ATTI; SEN BUNU YAPAMAYACAKSIN"

36 yıl önce hayatını kaybeden babasına, eşi Turna Gül Cuntar'ın küfür ettiğini iddia eden Murat Cuntar, "Ölen babam hakkında, 'Senin baban, anneni sokağa attı. Sen bana bunu yapamayacaksın. Buna izin vermeyeceğim' dedi. Olay günü üstümde silah vardı. Öldürme kastım yoktu. Babama küfür edince tahrik oldum" ifadelerini kullandı.

15 Yıllık Eşini Öldüren Cani Kocadan Pişkin Savunma

"AMBULANSI VE POLİSİ BEN ARADIM"

Cinayeti işledikten sonra ambulansı aradığını da söyleyen katil zanlısı Murat Cuntar, "Boşanma sürecinde tehdit ve hakaretten dolayı 5 ay uzaklaştırma alıp, 3 gün hapis yattım. Bunları yaşamak istemediğimi ve nafakasını vermek için geldiğimi söyledim. 'Sen fazla kaşınıyorsun, kanırta kanırta o parayı vereceksin' dedi. Babama da küfür edince dayanamadım. Kendimi kaybettim. Rastgele 5 el ateş ettim. Öldürme kastım yoktu. Evin dışından, Turna Gül'ün oturduğu salonun camından içeri doğru ateş edip, ardından diğer pencereye de gittim ve oradan da ateş ettim. Olay sonrası polisi ve ambulansı aradım. Pişmanım" diye konuştu.

"KOMŞUYLA PLAN YAPTI"

Öldürdüğü eşi Turan Gül'ün komşusu F.A. isimli kadınla kendisine yönelik plan yaptığını da iddia eden Murat Cuntar, "Komşumuz F.A. ile plan yaptılar. Telefonumu kullanarak, mesajlaştı. F.A. ile aldattığımı söyleyerek, aile mahkemesine boşanma dilekçesi verdi. F.A. ile Whatsapp üzerinden yazıştım. Turna Gül de benim adıma F.A. ile yazışmış. Turna Gül, 'Sen odun gibi adamsın, kadınların dilinden anlamazsın, kütük gibisin' dedi. Beni tahrik etti" ifadelerini kullandı.

Mahkeme heyeti, Murat Cuntar'ın tutukluluk halinin devamına karar vererek, sanık avukatının mütalaaya karşı savunma yapmak için süre istemesi üzerine duruşmayı erteledi.

15 Yıllık Eşini Öldüren Cani Kocadan Pişkin Savunma
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel 15 Yıllık Eşini Öldüren Cani Kocadan Pişkin Savunma - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • tamtam: anlaşıldı bugünün haberleri kayseriden 5 1 Yanıtla
  • bayburtlu: al sana maddı al sana manevı kım bu kafır kanunu getırdıyse bu cınayetın sorumlusu budur ... 5 1 Yanıtla
  • Pes vallahi: Babasi geri geldimi bu adamin bu insanlar birilerini öldurecegi zaman hayatinin kararacagini bilmiyormu dusunmuyormu zaten Ne darbe geliyorsa en yakinindan geliyor 1 1 Yanıtla

Advertisement