Bolu'da Mavi Balina Oyunu Etkisinde Olduğu Düşünülen Genç, İntihar Etti - Son Dakika
3.Sayfa

Bolu'da Mavi Balina Oyunu Etkisinde Olduğu Düşünülen Genç, İntihar Etti

Bolu'da, Mavi Balina oyununun etkisine girdiği tahmin edilen 19 yaşındaki Ç.K. isimli genç, evde yalnız olduğu sırada kendisini iple asarak yaşamına son verdi.

16.02.2018 17:37  Güncelleme: 21:41

Bolu'da, annesi ve kız kardeşiyle birlikte yaşayan 19 yaşındaki Ç.K. isimli genç, evde yalnız olduğu sırada kendisini iple asarak yaşamına son verdi. Olay yerine gelen ekipler, gerçekleşen intiharda 'Mavi Balina' oyununun etkisi olup olmadığını da araştırıyor.

Mavi Balina oyunu nedeniyle dünya genelinde 150'den fazla genç hayatına son verdi.

DOĞALGAZ BORUSUNA KENDİSİNİ ASMIŞ

Olay, saat 16.00 sıralarında Sağlık Mahallesi Sigorta Sokak'ta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Sigorta Sokak üzerinde bulunan 4 katlı apartmanın birinci katında kız kardeşi ve annesiyle birlikte yaşayan 19 yaşındaki Ç.K. isimli genç, ailesinin dışarıda olduğu sırada evin salonunda bulunan doğalgaz borusuna kendisini asarak yaşamına son verdi.

Bolu'da Mavi Balina Oyunu Etkisinde Olduğu Düşünülen Genç, İntihar Etti

ANNESİ ACI MANZARAYLA KARŞILAŞTI

Kızıyla birlikte eve gelen anne Nuray Kankaya, zile defalarca basmasına rağmen içeriden herhangi bir ses gelmeyince paniğe kapılarak, dışarıdaki vatandaşlardan yardım istedi. Vatandaşardan kapıyı kırmalarını isteyen anne, eve girdiğinde acı manzara ile karşılaştı.

Bolu'da Mavi Balina Oyunu Etkisinde Olduğu Düşünülen Genç, İntihar Etti

SİNİR KRİZİ GEÇİRDİ

Sinir krizi geçiren ve gözyaşlarına boğulan Nuray K. yakınları tarafından sakinleştirildikten sonra olay yerine çağırılan 112 Sağlık ekipleri tarafından İzzet Baysal Devlet Hastanesi Köroğlu Ünitesi Acil Servisi'ne kaldırıldı.

Bolu'da Mavi Balina Oyunu Etkisinde Olduğu Düşünülen Genç, İntihar Etti

"MAVİ BALİNA" ÜZERİNDE DURULUYOR

Polis ekipleri, ihtiharın yaşandığı eve gelerek incelemelerde bulundu. Daha önce birden çok gencin yaşamına son vermesine neden olan 'Mavi Balina' oyunu üzerinde duran polis ekiplerinin olayı bu yönüyle de araştıracakları öğrenildi.

Bolu'da Mavi Balina Oyunu Etkisinde Olduğu Düşünülen Genç, İntihar Etti
Bolu\'da Mavi Balina Oyunu Etkisinde Olduğu Düşünülen Genç, İntihar Etti
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Bolu'da Mavi Balina Oyunu Etkisinde Olduğu Düşünülen Genç, İntihar Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (6)

  • RAMAZAN AMCA: ÜLKEDE EKONOMİ ÇOK KÖTÜ İŞSİZLİK GELECEK KORKUSU GEÇİM ZORLUĞU HAF SAFADA İNSANLAR BUNALIMDALAR HER YERDE SURİYELİ ÇOK UCUZA ÇLŞ TÜRKLER AÇ İŞSİZ GEİZYOR YETKİLİLERSE BOŞ NUTUKLA OY DERDİNDE GİDİŞAT ÇOK VAHİM 3 5 Yanıtla
  • kimbo_gfb: ÇOÇUKLARINIZLA İLGİLENMEZSENİZ ONUNLA ARKADAŞ OLMAZSANIZ ONU YANLIZ BIRAKIRSANIZ OLACAGI BUDUR. 1 2 Yanıtla
  • asdsd: bir cinayetin üstü yine oyunla kapandı! 1 1 Yanıtla
  • Fatih: He ya tutturdular bi balina gidiyorlar he he ondandir 0 1 Yanıtla
  • mert: o kadar söylediler,laf dinlememiş 0 0 Yanıtla
  • Batuhan : Ya kardesim oyuna ulassmasi okadar zor diyip nasil ulasilacagini neden anlatiyrosun? Hey allahim 0 0 Yanıtla

Advertisement