23 yaşındaki futbolcu Christian Mbulu, evinde ölü bulundu - Son Dakika
Spor

23 yaşındaki futbolcu Christian Mbulu, evinde ölü bulundu

İngiltere League Two ekiplerinden Morecambe'de oynayan 23 yaşındaki Christian Mbulu hayatını kaybetti. Mbulu'nun evinde ölü bulunduğu belirtilirken, polis ekipleri şüpheli bir durum olduğunu düşünmediklerini söyledi.

27.05.2020 12:11  Güncelleme: 02:21

İngiltere İkinci Futbol Ligi (EFL League Two) ekiplerinden Morecambe'de forma giyen 23 yaşındaki savunma oyuncusu Christian Mbulu, hayatını kaybetti.

Morecambe Kulübünden yapılan açıklamada, ocak ayında kulübe katılan İngiliz futbolcunun, takımın en popüler isimlerinden biri olduğu ve ölümünden dolayı büyük üzüntü duyulduğu belirtildi.

EVİNDE ÖLÜ BULUNDU

Mbulu'nun vefat nedeniyle ilgili bilgi verilmezken, İngiliz basınında çıkan haberlerde oyuncunun evinde ölü bulunduğu duyuruldu.

Mirror gazetesine açıklama yapan bir polis yetkisi, ihbar üzerine gittikleri evde 20'li yaşlarda birinin cesedini bulduklarını fakat ölümüyle alakalı şüpheli durum olduğunu düşünmediklerini belirtti.

23 yaşındaki futbolcu Christian Mbulu, evinde ölü bulundu
Kaynak: AA

Son Dakika Spor 23 yaşındaki futbolcu Christian Mbulu, evinde ölü bulundu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • Arastirilmali: Son zamanlarda sapasağlam insanlarda ani kalp krizi ölümleri çoğaldı. Korona bağışıklığı çok kuvvetli olan kişileride vuruyor. Kalp damar troid sistemi bunlar fazla düşünülmüyor ama çok aşırı etkileniyor ve kalp durması nihayetinde ölüm le sonuçlanıyor. : 1 0 Yanıtla
  • Vatandaşş: Tahminimce korananın kalbi durdurması. Kalbi çok kötü etkiliyor : 1 0 Yanıtla

Advertisement