Abdürrahim Albayrak'ın Galatasaray başkanlığına aday olması bekleniyor - Son Dakika
Spor

Abdürrahim Albayrak'ın Galatasaray başkanlığına aday olması bekleniyor

Aralık ayında seçime gidecek Galatasaray'da kulisler hareketlendi. Mevcut başkan Mustafa Cengiz'in sağlık sorunları nedeniyle aday olması beklenmezken, gözler ikinci başkan Abdurrahim Albayrak'a çevrildi. Aday olacağı konuşulan Albayrak, henüz konuyla ilgili bir açıklamada bulunmadı.

18.11.2020 14:29  Güncelleme: 14:44

Galatasaray yönetiminin sırtında bir kambur olarak duran genel kurulda idari yönden 'ibra edilmemesi' kararı iptal edildi.

Başkan Mustafa Cengiz ve diğer yöneticilerin, 'kongrede aday olamaz' tartışmaları da sona ermiş oldu. "Sonuna kadar Galatasaray'a hizmet edeceğim" dese de Cengiz'in sağlık sorunları nedeniyle aday olması beklenmiyor.

SESSİZLİĞİNİ KORUYOR

Bu durumda gözler ikinci başkan Abdurrahim Albayrak'a çevrilirken daha önce başkan adaylığı için ismi geçen Albayrak ise sessizliğini koruyor.

Abdürrahim Albayrak\'ın Galatasaray başkanlığına aday olması bekleniyor

Son Dakika Spor Abdürrahim Albayrak'ın Galatasaray başkanlığına aday olması bekleniyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (4)

  • .....: Senin işin bitti Albayrak. Daha transfer yapmayı beceremiyorsun yöneticilik kabiliyetin yok başkan olmaya çalışıyorsun. Taraftarlar bıktı usandı senden. Sadece GS sevgisiyle olmaz bu iş 11 8 Yanıtla
  • WANGYUU: BAŞKANLIK KABİLİYETİ YOK DENECEK KADAR AZ 9 6 Yanıtla
  • Serdar: Şu an GS nin başına gelebilecek iyi bir başkan adayı yok malesef. Koç kadar kötü olmasada hepsi kötü. 1 1 Yanıtla
  • DEVRİM KARATINA: YOK YOK KALSIN. almayalım. Transfer konusunda çok etkisiz. 0 0 Yanıtla

Advertisement