Adalar Ulaşım Çalıştayı'nda hayvanseverlerle faytoncular arasında gerginlik yaşandı - Son Dakika
Güncel

Adalar Ulaşım Çalıştayı'nda hayvanseverlerle faytoncular arasında gerginlik yaşandı

Büyükada'da düzenlenen Adalar Ulaşım Çalıştayı'nda hayvan haklarını savunan bir kadının "Her şey çok güzel olacak" demesi üzerine salonda tansiyon yükseldi. Adalar Belediye Başkanı Erdem Gül, kürsünün önüne kadar gelerek tartışmaya müdahale etti.

28.08.2019 12:59  Güncelleme: 16:04

İstanbul Büyükada'da düzenlenen Adalar Ulaşım Çalıştayı'nda hayvan haklarını savunan bir kadın ile faytoncular arasında gerginlik yaşandı. Hayvansever bir kadının "Her şey çok güzel olacak" demesi üzerine faytoncular "Hayvan severler siyaset yapıyor" diyerek salonu terk etti. Gerginliğin yatıştırılmasının ardından oturuma ara verildi.

Adalardaki ulaşım sorunlarına çözüm üretmek adına bugün Büyükada'da Adalar Ulaşım Çalıştayı düzenledi. Çalıştaya faytoncular, Adalar'da yaşayanlar, sivil toplum kuruluşları, hayvan dernekleri, üniversiteler ve çok sayıda kişi katıldı.

KÜRSÜYÜ İŞGAL ETTİ, BELEDİYE BAŞKANI DEVREYE GİRDİ

Oturumda konuşma yapıldığı sırada İstanbul Adaları Kültür ve Tabiat Varlıklarını Koruma Derneği temsilcisi sahneye çıkarak konuşma yapmak istedi. Adalar Belediye Başkanı Erdem Gül gerginlik yaşanmaması adına olaya müdahale etmek istedi. Sahneye çıkan kişi konuşmasında Adalar'daki ulaşım çözümlerine kendilerinin karar vereceklerini, dışarıdan gelen kişilerin karar veremeyeceklerini söyledi.

FAYTONCULAR SALONU TERK ETTİ

Bunun üzerine dinleyiciler arasında bulunan hayvan haklarını savunan bir kadın, konuşma yapan kişiye tepki gösterip "Her şey çok güzel olacak" diyerek atlı faytonların kaldırılması gerektiğini söyledi. Bunun üzerine tartışmaya dahil olan faytoncular ile kadın arasında gerginlik yaşandı. Faytoncular, kadının siyaset yaptığını ifade etti. Faytoncuların salonu terk etmesiyle gerginlik sona ererken oturuma ara verildi.

Adalar Ulaşım Çalıştayı\'nda hayvanseverlerle faytoncular arasında gerginlik yaşandı
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Adalar Ulaşım Çalıştayı'nda hayvanseverlerle faytoncular arasında gerginlik yaşandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • Ada kafalı : Eziyet o sıcakta saatlerce bekliyorlar kaldırılmalı vatandaş binmezse zaten kaldırılır. 1 0 Yanıtla
  • Hayvansever: Yazık günah o hayvanlara 1 0 Yanıtla
  • Trend Akülü : Faytonlar kaldırılsın her yıl turist sayısı artıyor hayvanlara eziyet oluyor eski İstanbul yok sıcağın altında kaç sefer dönüyorlar. Kendini bilen insan zaten binmez toplum olarak BİLİNÇSİZİZ malız Elektrikli alete dönmek çok mu zor ne var yani onunla da Adayı gezersiniz düşüncesiz zekasız insanlar 0 0 Yanıtla

Advertisement