AK Parti'nin 16. Kuruluş Yıl Dönümü - Son Dakika
Güncel

AK Parti'nin 16. Kuruluş Yıl Dönümü

AK Parti Osmaniye Milletvekili Mücahit Durmuşoğlu, kuruluşunun 16. yıl dönümünü kutlayan AK Parti'nin milletin iradesinin tecellisi olduğunu bildirdi.

14.08.2017 12:48

AK Parti Osmaniye Milletvekili Mücahit Durmuşoğlu, kuruluşunun 16. yıl dönümünü kutlayan AK Parti'nin milletin iradesinin tecellisi olduğunu bildirdi.

Durmuşoğlu, AK Parti'nin 16. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla yayımladığı mesajda, 14 Ağustos 2001'de "Hiçbir şey eskisi gibi olmayacak" diyerek kurulan ve Türk siyasi hayatında yeni bir soluk getiren AK Parti'nin, 16 yıl boyunca millete hizmet parolasıyla çalışmaya devam ettiğini belirtti.

AK Parti'nin, milletin özlediği ve beklediği siyaset tarzıyla Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde kurulduğunu vurgulayan Durmuşoğlu, şunları kaydetti:

"AK Parti gücünü milletimizden alır. İlk hedefimiz milletimizin milli ve manevi değerlerle bezenmiş cevherini yeniden keşfetmesini sağlamak olmuş ve bu sayede de içinde eşsiz bir cevher bulunduran ülkemizin ve milletimizin ayaklarına her dönem prangalar vurmaya çalışan bir takım güçler bozguna uğramıştır. AK Parti'ye gönül vermiş herkes çok iyi bilir ki halka hizmet Hakk'a hizmettir. Biz dün olduğu gibi, bugün ve yarın da gönül kazanmayı her türlü kazancın üstünde tutarak, milletimizin menfaatleri doğrultusunda her şartta dimdik durarak ve gücümüzü aziz milletimizden alarak yolumuza devam edeceğiz."

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel AK Parti'nin 16. Kuruluş Yıl Dönümü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement