Ali Baba'nın Çiftliği Çorlulu Çocuklar İçin Sahnelendi - Son Dakika
Yerel

Ali Baba'nın Çiftliği Çorlulu Çocuklar İçin Sahnelendi

Ali Baba\'nın Çiftliği Çorlulu Çocuklar İçin Sahnelendi

Sarıyer Sanat Tiyatrosu oyuncularının sahneye koyduğu Ali Baba'nın Çiftliği adlı tiyatro oyunun Çorlulu çocuklar için sahnelendi.

20.04.2012 12:13

Sarıyer Sanat Tiyatrosu oyuncularının sahneye koyduğu Ali Baba'nın Çiftliği adlı tiyatro oyunun Çorlulu çocuklar için sahnelendi. Çorlu Belediyesi Memduh Şevket Esendal Sahnesinde düzenlenen oyuna çocuklar da aileleri de ilgi gösterdi. Oyun izleyenlerin beğenisini kazandı.

Sarıyer Sanat Tiyatrosu oyuncuları tarafından sahnelenen Ali Baba'nın çiftliği adlı oyunun 27 Nisan 2012 tarihinde de Çorlu Belediyesi Memduh Şevket Esendal Sahnesinde izleyicilerle buluşacağı açıklandı.

Çocukların, dostluğun, dayanışmanın, birlik ve beraberliğin değerini kolayca kavrayabilecekleri bir oyun olan Ali Baba'nın Çiftliği adlı oyunda, hayvanlara iyi davranan, onlara çok iyi bakan Ali Baba'nın Çiftliğinin zalim baron tarafından ele geçirilmek istenmesi, evlerinden ayrılıp yolları Adalet Ormanında kesişen ve çocukların Bremen Mızıkacılarından da tanıdığı kahramanlar Köpek Bastır, Eşek Fret, Kedi Guendillın ve Horoz Tortolini ise Arı Maya'nın liderliğinde Ali Baba'nın Çiftliğini barondan kurtarmak için atıldıkları macera konu ediliyor.

Çocuklar bu müzikalde Bremen mızıkacılarından da tanıdıkları kahramanların şarkılarıyla coşarak, eğlenceli bir oyun izliyorlar.

(SŞ - )

20.04.2012 11: 23: 30

TSI

NNNN - TEKİRDAĞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ali Baba'nın Çiftliği Çorlulu Çocuklar İçin Sahnelendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement