Almanya'da Ülkü Fırtınası - Son Dakika
Güncel

Almanya'da Ülkü Fırtınası

Almanya\'da Ülkü Fırtınası


Ülkü Motorsport Takım Kaptanı Ümit Ülkü, Porsche Sports Cup yarışlarının ilk ayağında Almanya Hockenheim Ring pistinde Endurans ve Sprint yarışlarında mücadele etti.

22.05.2018 09:30  Güncelleme: 09:33

Ülkü endurans yarışında kendi kategorisinde podyuma çıkarak Türk Bayrağı'nı dalgalandırdı.


Milli Pilot Ülkü, 19-20 Mayıs'ta Almanya Hockenheim Ring pistinde yaklaşık 50 aracın katıldığı yarışta start aldı. Porsche 991 GT3 Cup otomobiliyle yarışan Ümit Ülkü, üçüncü olarak Türk Bayrağı'nı podyumda dalgalandırdı. Ülkü, Türkiye'yi böyle bir yarışta temsil etmekten gurur duyduğunu ifade ederek "Türk Bayrağı'nı podyumda dalgalandırmak bizim için en büyük gurur. Ülkemizi en iyi şekilde temsil etmeye devam edeceğiz" dedi.

İkisi tırmanma 8'i pist 10 kez Türkiye Şampiyonu olma unvanına sahip Ümit Ülkü, motor sporlarını çok sevdiğini vurgulayarak "Bu sporu çok seviyorum. Sevince başarı da ardından geliyor" diye konuştu. 2018'de yurt dışında 21 yarışta THY brandingi ile start alan Ümit Ülkü, "THY, gururumuz olan bir dünya markası. THY'nin sponsorluğunda yarışmak ve onun logosunu hem yurt içinde hem de yurt dışında taşımak bana ayrı bir sorumluluk yüklüyor. Daha dikkatli, başarılı ve daha özverili, markanın sorumluluğunun da bilincinde olarak yarışmaya çalışıyorum. Bu durum hem beni motive ediyor, hem de büyük sorumluluklar yüklüyor. THY'yi yurt içinde ve yurt dışında hak ettiği şekilde temsil edip, her zaman kürsüde yer almak, dünyada lider olan markayı hak ettiği şekilde temsil etmek için çaba sarf ediyorum" diye konuştu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Almanya'da Ülkü Fırtınası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement