Altı Nokta Körler Derneğinden Büyükşehir'e Ziyaret - Son Dakika
Güncel

Altı Nokta Körler Derneğinden Büyükşehir'e Ziyaret

Altı Nokta Körler Derneğinden Büyükşehir\'e Ziyaret

Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Danışmanı Mimar Azmi Açıkdil, Altı Nokta Körler Derneği Manisa Şube Başkanı Hüseyin Pehlivan ve yönetim kurulu üyelerini ağırladı.

15.02.2018 15:10

Altı Nokta Körler Derneği Manisa Şube Başkanı Hüseyin Pehlivan, yönetim kurulu üyeleri Gazi Selami Pazar ve Özcan Arslan ile birlikte Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Danışmanı Mimar Azmi Açıkdil'e ziyaret gerçekleştirdi. Ziyaret amaçlarının, Manisa'daki rehber yolların geliştirilmesi ve ihtiyaç olan yerler konusunda bilgi vermek olduğunu belirten Dernek Başkanı Hüseyin Pehlivan, kendilerini kabul ettiği için Başkan Danışmanı Azmi Açıkdil'e teşekkür etti.

"ENGELLİLERİMİZİN YANINDAYIZ"

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Danışmanı Azmi Açıkdil, dernek yönetiminin talepleri ile ilgili bilgi verdi. Açıkdil, "1 Ocak tarihinden itibaren Büyükşehir Belediyesine geçen 18 metre ve üstündeki yollarda tekrardan yapılanmaya gidilecek. Kaldırım ve bozuk olan yerlerle ilgili yeni bir çalışma yapılacak. Rehber yollarının önemli arterlerde Atatürk Bulvarı, İzmir Caddesi, Doğu Caddesi, İbrahim Gökçen Bulvarı, Alaybey, ve MASKİ Genel Müdürlüğüne giden yollarda yapılması talep ediliyor. Bazı durak ve telefon kulübelerinin de görme engelli vatandaşlarımıza engel olduğunu belirttiler. Rehber yollar üzerinde bulunan elektronik tartılarının işgaliye çalışması nedeniyle kaldırıldığını ve tekrar yerlerine konulmasını istiyorlar. Manisa Büyükşehir Belediyesi olarak biz de bu çalışmaları yerine getirmeye çalışacağız" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Altı Nokta Körler Derneğinden Büyükşehir'e Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement