Amerikan Basketbol Ligi NBA'de, Yeni Sezon Başlıyor - Son Dakika
Spor

Amerikan Basketbol Ligi NBA'de, Yeni Sezon Başlıyor

NBA'de 2018-2019 sezonu, 17 Ekim Çarşamba günü sabaha karşı oynanacak Boston Celtics-Philadelphia 76ers ve Golden State Warriors-Oklahoma City Thunder maçlarıyla başlıyor.

15.10.2018 20:28  Güncelleme: 00:31

Amerika Basketbol Birliği (BAA) adıyla 1946'da başlayan NBA'in 73. sezonunun açılış gününde, 2 maç oynanacak. Bu sezon Türkiye Milli Takımı'ndan Ersan İlyasova, Cedi Osman, Furkan Korkmaz ve Ömer Aşık'ın mücadele edeceği ligin ikinci gününde ise 11 karşılaşma yapılacak. Ersan'ın 11, Ömer'in 9, Cedi ve Furkan'ın ise NBA'deki 2. yılları olacak.

2018-19 sezonunun ilk maçında, art arda 8 NBA finalinde boy gösteren LeBron James'in Batı Konferansı'na gitmesiyle Doğu şampiyonluğunun en büyük favorileri haline gelen Boston Celtics ile Philadelphia 76ers mücadele edecek. 76ers kadrosundaki Furkan, başantrenör Brett Brown'ın şans vermesi halinde sahaya çıkacak. Aynı gün ayrıca son 2 yılın şampiyonu Golden State Warriors, Batı Konferansı'nın iddialı takımlarından Oklahoma City Thunder'ı ağırlayacak.

Amerikan Basketbol Ligi NBA'de, Yeni Sezon Başlıyor

ERSAN VE CEDİ'NİN TAKIMLARI İKİNCİ GÜN SAHAYA ÇIKACAK

Ersan ve Cedi'nin takımları ikinci gün sahaya çıkacak. Ersan'ın forma giydiği Milwaukee Bucks, Charlotte Hornets'a, Cedi'nin kadrosunda bulunduğu Cleveland Cavaliers da Toronto Raptors'a konuk olacak. İkinci günün kapanış maçı, son draftın 1 numarası Deandre Ayton'ın takımı Phoenix Suns ile 3. sıradan seçilen Luka Doncic'in takımı Dallas Mavericks'i karşı karşıya getirecek.

Amerikan Basketbol Ligi NBA'de, Yeni Sezon Başlıyor

ÖMER AŞIK'IN DÖNÜŞ TARİHİ BELİRSİZ

İltihabi bir bağırsak hastalığı olan Crohn yüzünden 2017'nin Şubat ayından bu yana sadece 18 maça çıkabilen Ömer Aşık, bu kez de artrit (eklem iltihabı) sebebiyle sahalardan uzak kalacak. Dönüş tarihi belirsizliğini koruyan Ömer'in takımı Chicago Bulls, sezon açılışını, üçüncü gün 76ers deplasmanında yapacak.

Amerikan Basketbol Ligi NBA\'de, Yeni Sezon Başlıyor

Son Dakika Spor Amerikan Basketbol Ligi NBA'de, Yeni Sezon Başlıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • dobra_adam: drazan petroviç gibisini görmedim. 0 0 Yanıtla
  • lobren james: lig başladı şampiyon golden state kısa ve net 0 0 Yanıtla

Advertisement