Asiad Başkanı Emin Oğuz Açıklaması - Son Dakika
Yerel

Asiad Başkanı Emin Oğuz Açıklaması

Asiad Başkanı Emin Oğuz Açıklaması

"Geleceğimiz ve milletimiz için küçük ve kısa vadeli hedefler yerine büyük hedeflerin peşinde koşmalıyız"

20.07.2013 14:14

Mersin Akdeniz Sanayici ve İşadamları Derneği (ASİAD) Başkanı Emin Rıdvan Oğuz, "Geleceğimiz ve milletimiz için küçük ve kısa vadeli hedefler yerine büyük hedeflerin peşinde koşmalıyız" dedi.

Oğuz, dernek binasında düzenlenen iftar programında yaptığı konuşmada, ramazanın sevgi ve hoşgörü ayı olduğunu belirterek, tüm insanlık için umutların canlandığı bir dönemin yaşandığını ifade etti.

Ramazanın insanlar için büyük anlamlar taşıdığını belirten Oğuz, şöyle devam etti:

"Millet olarak daraldığımız, bunaldığımız, meydana gelen hadiselerin canımızı olabildiğince sıktığı bir dönemde yine imdadımıza yetişen ramazan, sadece bizler için değil, bütün insanlar ve insanlık için umutların yeniden yeşerdiği bir aydır. Umuyoruz ki, bu güzel dönem, her türlü zulüm ve gözyaşının dinmesine sevgi, saygı ve hoşgörünün yayılmasına vesile olur. Birlik ve beraberliğimizi her türlü ortamda ve şartta koruyarak güzelliklerin çoğalması adına, önce kendi içimizde bu duyguların hakim olmasını sağlamalı ve bütün dünya için aynı düşünceleri paylaşmalıyız. Geleceğimiz ve milletimiz için küçük ve kısa vadeli hedefler yerine büyük hedeflerin peşinde koşmalıyız."

İl Müftüsü Ali Melek ise iftarların birlik ve beraberliği güçlendirdiğini belirterek "Ramazan kırgınlıkların giderilmesi, küslerin barışması için en güzel fırsat. Bizlere düşende bu güzelliklerden herkesin istifade etmesi için elimizden geleni yapmaktır. Ramazan içerisinde ekonomik durumu iyi olan kardeşlerimizin, şefkat ve merhamet köprüsüyle yardıma muhtaç insanlarımıza yaklaşmaları, paylaşım duygusunun insanlarımız arasında yaygınlaşmasını sağlamaktadır" diye konuştu. - Mersin

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Asiad Başkanı Emin Oğuz Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement