Aşk Laftan Anlamaz Dizisi Nerede Çekildi? - Son Dakika
Emlak

Aşk Laftan Anlamaz Dizisi Nerede Çekildi?

Aşk Laftan Anlamaz Dizisi Nerede Çekildi?

28.12.2017 15:19

2016 yapımı romantik-komedi türündeki Aşk Laftan Anlamaz dizisi, 19 Şubat 2017 tarihinde ekranlara veda etse de eğlenceli ve sımsıcak hikayesi ile akıllarda yerini koruyor. Bir Bi Yapım  projesi olan ve Show TV'de izleyicileriyle buluşan dizi içimizi ısıtan öyküsü ile en beğenilen diziler arasında yer alıyor. Dizinin baş rollerini Hande Erçel ve Burak Deniz paylaşıyor. Peki, senaryosunu Makbule Kosif, Eda Tezcan ve Kurtuluş Balekoğlu'nun  yazdığı ve yönetmenliğini Müge Uğurlar'ın yaptığı Aşk Laftan Anlamaz dizisi nerede çekildi?

Tesadüfen aşk

Beğeniyle izlenen dizi, ünlü tekstilci Sarsılmaz ailesinin oğullarından Murat Sarsılmaz (Burak Deniz) ve aslen Giresunlu olan ve İstanbul'da yaşayan Hayat'ın (Hande Erçel) kesişen hayatlarını ve beklenmedik aşklarını konu alıyor. İki arkadaşı ile birlikte yaşayan Hayat, İstanbul'da ayakta kalmaya çalışan bir karakteri canlandırıyor. Bir sabah annesi Emine (Sultan Köroğlu Kılıç) gelerek bir süredir iş bulamayan Hayat'ı memlekete geri dönmeye zorluyor. Hayat'ın ısrarı, kendisine iş bulmak için fazladan bir gün kazanmasını sağlıyor.

Hayat telaşla iş görüşmesine giderken iş adamı Murat'la karşılaşıyor ve henüz tanışmadan çift ilk kavgalarını yapıyor. Aynı gün, Hayat yaptığı iş başvurusunun bir yanlış anlaşılma sonunda kabul edildiğini öğreniyor. Hem de "Suna" kimliğiyle. Bu yanlışlığı bir türlü düzeltemeyen Hayat, ertesi gün işe geldiğinde Murat'la burun buruna geliyor. Bir taraftan olanların farkında olan Suna'nın baskısı, bir taraftan memlekete geri dönmek istememesi Hayat'ı Murat'la birlikte çalışmaya sürüklüyor.

Küçük bir yanlışlıkla yeniden başlayan hayat

Bir müsteşar kızının yerine yönetici asistanı olarak işe başlayan Hayat, böylece yepyeni bir hayata başlamış oluyor. Oldukça inatçı bir kişiliğe sahip olan Hayat, Murat'a aşık olmaktan kendini kurtaramıyor. Farklı bir kimlikle yaşamak zorunda kalmanın ikilemi ise dizide oldukça eğlenceli bir şekilde izleyiciye veriliyor. Hayat, ortasında kaldığı durumu en başından beri bilen ev arkadaşlarının desteği sayesinde bir taraftan Suna bir taraftan Hayat olabiliyor.

Asla haksızlığa gelemeyen, patron bile olsa karşısındaki kimseden lafını esirgemeyen Hayat, samimiyeti ve masumiyeti ile Murat'ın da kalbini çalıyor. Bu  arada Murat'a aşık olan ve aynı zamanda şirketin baş mankenliğini yapan Didem (Tuba Karabacak) ise ikili arasında geçen atışmalardaki çekimi fark edip kıskançlık krizleri yaşamaya başlıyor. Dizi eğlenceli karakterleri ve hem romantik hem de güldüren içten hikayesi ile izleyici ekran başına çekmeyi başarıyor. Gökten düşen üç elma ise final bölümünde herkese mutluluk getiriyor.

Aşk Laftan Anlamaz dizisi nerede çekildi?

"Aşk Laftan Anlamaz dizisi nerede çekildi?" sorusunun cevabı tek bir yer değil. Çekimler Giresun merkezde başlıyor. Dizide Giresun'da doğan Hayat, ileri yıllarda İstanbul'a taşınıyor. Böylelikle dizi çekimleri de Giresun'dan İstanbul'a uzanıyor. Set için İstanbul'da sabit bir yer kullanılmıyor. Beykoz ilçesinin Kanlıca mahallesi çekimlerin yapıldığı alanlardan bir tanesi oluyor. Kanlıca sahili bazı bölümlerde göz alıcı manzarası ile ekranları dolduruyor. Dizinin bazı sahneleri ise İzmir'de geçiyor.

Kaynak: Milliyetemlak.com

Son Dakika Emlak Aşk Laftan Anlamaz Dizisi Nerede Çekildi? - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement