Avcılar Belediyesi ve İü'den Sokak Hayvanları İçin Protokol - Son Dakika
Yerel

Avcılar Belediyesi ve İü'den Sokak Hayvanları İçin Protokol

İÜ ile Avcılar Belediyesi arasında, tam teşekkül gerektiren hayvan hastalıklarında ve yaralanmalarında teşhis ve tedavi hizmet protokolü imzanladı.

11.02.2015 12:23

Avcılar Belediyesi ve İstanbul Üniversitesi (İÜ) sokak hayvanları için iş birliği protokolü imzaladı.

Avcılar Belediyesi'nden yapılan açıklamaya göre, üniversite ile belediye arasında tam teşekkül gerektiren hayvan hastalıklarında ve yaralanmalarında sevk edebilmek üzere teşhis ve tedavi hizmet protokolü imzanladı.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Avcılar Belediye Başkanı Dr. Handan Toprak Benli, hayvan hastanesi teşhis ve tedavi hizmetiyle alakalı daha önce söz verdiklerini bildirdi.

Avcılar Belediyesi veterinerlik biriminde sokak hayvanlarıyla ilgili bazı çalışmalar yapıldığını ancak, bu işlerin üniversitenin de desteğiyle yapılmasının çok daha doğru olacağına dikkati çeken Benli, "Veteriner fakültemizle birlikte sokak hayvanları için çok daha verimli çalışmalara imza atacağız. Bu protokolle hayvan hastanesi teşhisi ve tedavisiyle ilgili hizmet, üniversitemizin profesyonel katkılarıyla birlikte daha nitelikli şekilde müdahale etme şansımız olacak" değerlendirmesinde bulundu.

İstanbul Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Halil Güneş de üniversite ve belediyenin ilçenin önemli iki kurumu olduğunu ve bu kurumlar arasında yapılacak her türlü iş birliğinin Avcılar'ın gelişimine ivme kazandıracağını aktardı.

Benli ve Güneş'in iş birliği protokolünü imzaladığı törene, belediye meclis üyeleri ve İstanbul Üniversitesi Veteriner Fakültesi öğretim üyeleri de katıldı. - İstanbul

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Avcılar Belediyesi ve İü'den Sokak Hayvanları İçin Protokol - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement