Bakan Soylu kadına şiddete karşı savaş açtı: Gecikmeyin bile demiyorum, acele edin - Son Dakika
Güncel

Bakan Soylu kadına şiddete karşı savaş açtı: Gecikmeyin bile demiyorum, acele edin

Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele Mülki İdare Amirleri Eğitim Seminerinde konuşan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu konuyla ilgili olarak net bir mesaj verdi. Kolluk birimlerine seslenen Soylu, tedbir kararı verilmesinden çekinilmemesi gerektiğini vurguladı ve "Hatta bu kararları verirken gecikmeyin demek bile belki doğru değil, acele edin!" dedi.

24.11.2020 10:57  Güncelleme: 11:30

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu dün yaptığı açıklamada, "Erkekler ne yapıyorsunuz siz ya?" diyerek kadına şiddet konusundaki tepkisini dile getirmişti. Bugün Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele Mülki İdare Amirleri Eğitim Seminerinde konuşan Soylu, kolluk birimlerine ve mülki idare amirlerine net bir şekilde mesaj verdi.

"GECİKMEYİN DEMEK BİLE BELKİ DOĞRU DEĞİL, ACELE EDİN"

Soylu yaptığı açıklamada, "Gerek kolluk birimlerimiz, gerek mülki idare amirlerimiz böyle bir mesele geldiğinde lütfen tedbir kararı vermekten çekinmesinler ve gecikmesinler. Çünkü sonrasında eyvah yetmez. Hatta bu kararları verirken gecikmeyin demek bile belki doğru değil, acele edin!" ifadelerini kullandı.

"GİTTİM AMA BİR ŞEY YAPMADILAR DEMESİN"

Soylu, "Öyle hassas davranın ki şiddet mağduru bir kadın, sizin yanınızdan asla tedbir alınmamış şekilde çıkmasın. 'Gittim ama bir şey yapmadılar' demesin" dedi.

"HANGİ DUYGUNU YÜCELTİYORSUN? AYIPTIR!"

Aile içi ve kadına şiddetin dinen de yasaklandığını, kötü ve günah olduğunu söyleyen Soylu, "Erkeklere sesleniyorum, kendinize gelin, fiziksel olarak güçlü olabilirsiniz, böyle bir ayıp olur mu? Neyi tatmin ediyorsun? Neyi ortaya koyuyorsun? Neyi sağlıyorsun? Hangi duygunu yüceltiyorsun? Ayıptır!" demişti.

Bakan Soylu kadına şiddete karşı savaş açtı: Gecikmeyin bile demiyorum, acele edin

Son Dakika Güncel Bakan Soylu kadına şiddete karşı savaş açtı: Gecikmeyin bile demiyorum, acele edin - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (4)

  • ülkemizde terör ve mafya olaylarından sonra : ülkemizde terör ve mafya olaylarından sonra kadın öldürmeleri gündemde devletimize güveniyoruz kadın ölümlerinin sebeplerinin çözülmesi için gerekenler neyse yapılsın lütfen 8 3 Yanıtla
  • Fıret Erik Greyfurt: Koruma altına alınan kadınları bile koruyamıyoruz.Boşa hava gazı... 3 0 Yanıtla
  • BİLİNEN: SAYIN BAKANIM SİZİ GERÇEKTEN SEVİYORUM FAKAT KADININ KEYFİ BOŞANMALARINDA MAĞDUR OLAN ERKEKLER NE OLACAK ERKEĞE BİLİNÇLİ SİNİR KRİZİ GEÇİRTİP SONRA ŞİDDET GÖRDÜM DİYEREK NAFAKA AVCILIĞI YAPANLAR ONLARA ÖNLEM VARMI ŞAHSEN BU ŞARTLAR ALTINDA EVLENMENİN DOĞRU OLMADIĞINI DÜŞÜNÜYORUM SÖZDE ÖZGÜRLÜK ADI ALTINDA EŞİNİZİ KISKANMAYA VE ONU KENDİ İRADENİZ İLE KORUMAYA BİLE HAKKINIZ YOK AMA ERKEK ÇALIŞSIN KADIN YATSIN KADIN OLUR AMA KADIN ÇALIŞIP ERKEK YATINCA ADAM DEĞİL OLUR.. EVLENMEYİN EZİLİRSİNİZ 0 0 Yanıtla
  • can : cezalar arttılır ve olaylar göz ardı edilmezse etkili olur.sayın soyluyu bir kez daha tebrik ediyoruz. 0 0 Yanıtla

Advertisement