Başarılı Tekvandocular Gençlik ve Spor İl Müdürü Öcal'ı Ziyaret Etti - Son Dakika
Yerel

Başarılı Tekvandocular Gençlik ve Spor İl Müdürü Öcal'ı Ziyaret Etti

İspanya Açık Tekvando turnuvasında ve Yıldızlar Türkiye Şampiyonası'nda Gaziantep'i temsil ederek derece alan Tekvandocular Gençlik ve Spor İl Müdürü Nuri Öcal'ı ziyaret etti.

25.04.2011 15:04

İspanya Açık Tekvando turnuvasında ve Yıldızlar Türkiye Şampiyonası'nda Gaziantep'i temsil ederek derece alan Tekvandocular Gençlik ve Spor İl Müdürü Nuri Öcal'ı ziyaret etti.

Tekvando İl Temsilcisi Veysel Döşüçukur, antrenörler Ali Gören, Hasan Hüseyin Kılınç ile sporcular Yusuf Kocaman, Muhammet Emin Kocaman, Murat Çıngı, Zehra Döşüçukur, H. İbrahim Bozkurt, Celal Uzun'u tebrik eden Nuri Öcal başarılarının devamını diledi.

Sporculardan her zaman birinci olmayı hedeflemelerini isteyen Nuri Öcal,

"Olimpiyatlarda olsun diğer müsabakalarda olsun her zaman birinciler konuşulur. Birinci olduğunuz zaman adanız tarihe kazınıyor. İkinciler üçüncüler zamanla unutuluyor. Bu yüzden hedefiniz her zaman birincilik olmalıdır" dedi.

Öcal, İspanya Açık Tekvando turnuvasında Nizip Mehmet Akif Ersoy Halk Eğitim Merkezi Spor Kulübü sporcularından Yusuf Kocaman'ın 63 kiloda turnuva birincisi olduğunu ifade ederek, şöyle konuştu:

"78 kiloda Muhammet Emin Kocaman turnuva ikincisi oldu. Murat Çıngı da uluslararası müsabakalara katılarak ilimizi ve ülkemizi başarıyla temsil etmiştir. Ayrıca bizleri ziyarete gelen tekvandoculardan, Zehra Döşüçukur Marmaris'te yapılan Yıldızlar Türkiye Şampiyonası'nda 41 kiloda, H. İbrahim Bozkurt 57 kiloda, Celal Uzun da 65 kiloda Türkiye üçüncüsü oldular. Kendilerini tebrik ediyor ve başarılarının devamını diliyorum. "

Nuri Öcal konuşmasının ardından Gaziantepspor Kulübü Basın Sözcüsü Mehmet Kızıl ile birlikte sporculara madalyalarını takarak hatıra fotoğrafı çektirdi.

- GAZİANTEP

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Başarılı Tekvandocular Gençlik ve Spor İl Müdürü Öcal'ı Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement