Başiskele Sahili İftar Günleri Devam Ediyor - Son Dakika
Yerel

Başiskele Sahili İftar Günleri Devam Ediyor

Başiskele Sahili İftar Günleri Devam Ediyor

Başiskele Belediyesi’nin hafta içi her akşam Başiskele Sahili’nde düzenlediği iftar programları devam ediyor.

13.07.2015 12:00

Başiskele Belediyesi'nin hafta içi her akşam Başiskele Sahili'nde düzenlediği iftar programları devam ediyor.

Ramazan ayının ilk gününden itibaren Başiskele Sahili'nde aksamadan devam eden iftar programlarında kardeşlik ve dostluk duygularıyla binlerce kişi bir araya geliyor. Ramazan ayının 22. Gününde Kartonsan A.Ş tarafından verilen iftar programı sonrasında sahne alan Sedat Uçan en güzel ilahi eserlerini Başiskele halkı için seslendirdi. Grup Mübarek'in tasavvuf müziği ile başlayan iftar programı daha sonra konuk sanatçı Uçan'ın seslendirdiği ilahi eserler ve sohbetlerle devam etti.

Ramazan ayının bitmesine sayılı günler kala son iftar yemeklerini düzenleyen Başiskele Belediyesi, içe sahilinde düzenlediği programlar ile aileler arasında kaynaşma ve küskünlerin barışması sağlandı. Programlara katılan ve iftar yemeklerinde sadece aynı aşı değil, komşuluğun sıcaklığı ve samimiyetinde paylaşıldığını belirten Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz iftar programına katılan tüm misafirlerle yakından ilgilendi sohbet etti, istek ve memnuniyetlerini dinledi.

Öte yandan, etkinlik alanında oluşturulan eğlenceler ile iftar programına katılan ailelerin çocukları da Ramazan coşkusuna eğlenerek ortak oldular. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başiskele Sahili İftar Günleri Devam Ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement