Başkan Yavaşoğlu 4,5 Yıllık Görev Süresini Değerlendirdi - Son Dakika
Yerel

Başkan Yavaşoğlu 4,5 Yıllık Görev Süresini Değerlendirdi

Başkan Yavaşoğlu 4,5 Yıllık Görev Süresini Değerlendirdi

Aydın Germencik Belediye Başkanı Dr.

23.10.2013 10:09

Aydın Germencik Belediye Başkanı Dr. Ahmet Yavaşoğlu, göreve başladığı günden bugüne tüm olanaksızlıklara rağmen Belediye ve Germencik halkının menfaatlerini gözeterek hiç durmadan hizmet üretmek için çalıştığını belirtti.

Germencik Belediye Başkanı Dr. Yavaşoğlu, yaptığı açıklamada; 4,5 yılda yapmış oldukları hizmetlere ve çalışmalara değinirken bundan sonraki hizmet parolasını da açıkladı. Germencik' in dört bir yanına hem alt yapı hem üst yapı hizmetleri yapmak için bugüne kadar çaba harcadıklarını belirten Yavaşoğlu, "Bundan sonra da hizmetlerimiz hiç durmadan devam edecek. Göreve geldiğimizde teslim aldığımız Germencik ile bugünkü Germencik arasındaki fark düşünüldüğünde halkımız için neler yaptığımız gayet açık bir şekilde görülmektedir. Bu konuda da takdir yine halkımızındır. Bugüne kadar yaptığımız hizmetler yapacak olduğumuz daha nice güzel hizmetlerin teminatıdır. Bizler laf üreterek değil halkımız için hizmet üreterek çalışıyoruz ve yılmadan çalışmaya devam edeceğiz. 4,5 yılda yaptığımız hizmetler yapacak olduğumuz hizmetlerin teminatıdır. Amacımız ilçemizi hak ettiği güzelliklere kavuşturmak ve gelecekte Aydın'ın örnek gösterilen bir ilçesi haline getirmektir" dedi.

"ÖZEL BANKADAN KREDİ TALEBİNDE BULUNDUK"

Altı yapı ve üst yapı için özel bankalardan kredi talebinde bulunduklarını öne süren Yavaşoğlu, "Kanalizasyon çalışmalarımız bitme aşamasına gelmiştir. Sadece İstasyon Mahallemizin kuzey kısmında 2 km yerimiz kaldı. Hem bu kanalizasyon kısmı için hem de henüz yapılmayan bazı sokaklarımızın taş döşemeleri için yine bir özel bankadan kredi talebinde bulunduk. Meclis toplantımızda AK Parti Meclis Üyeleri de bu konuda bize destek verdiler. Germencik halkı adına kendilerine ayrıca teşekkür ediyorum. Toplantımızda sadece MHP meclis üyeleri onaylamayarak kabul etmediler fakat buna rağmen kredi teklifimiz çoğunluğun olumlu oylarıyla meclisten geçti. Daha önce kullandığımız kredilerde de olduğu gibi bu krediyi de projelerimizle Germencik için halkımız için kullanacağız ve bu yolla hizmetlerimize devam edeceğiz" şeklinde konuştu.

BİZ YAPTIK AYDEM BOZDU

Göreve geldikleri günden bu bugüne kadar geçen zaman zarfında 550 bin metrekareye yakın yol yapımı gerçekleştirdiklerini dikkat çeken Başkan Dr. Yavaşoğlu, "Birçok cadde ve sokağımızda yeni taş döşemeleri yapılırken bazı sokaklarımızda eski taş döşemek zorunda kalıyoruz. Bunun sebebi de Aydem'in elektrik hatlarını yer altına almadığından dolayıdır. Çünkü çarşı merkezinde bunun örneğini yaşadık. Yeni yol yaptıktan kısa bir süre sonra yaptığımız yollar Aydem tarafından kazılarak elektrik hatları yer altına alındı. Böylece yeni yapılan yollarda bozulmuş oldu ve tekrar düzeltmek zorunda kaldık ama ilk yapıldığı gibi olmuyor. İşte bu sebeplerden dolayı elektrik hatlarının yer altına alınmadığı cadde ve sokaklarımızda eski taş kullanarak yol yapımlarını gerçekleştiriyoruz. Bu yerlerde Aydem elektrik hatlarını yer altına aldığında çarşı merkezi gibi yollarımızı yeni taşlarla yapacağız. Germencik merkezde yapığımız hizmetler Büyükşehir olma yasasıyla birlikte önümüzdeki dönemde de Aydın Belediye Başkanımız Özlem Çerçioğlu ile birlikte güç birliği yaparak tüm belde ve köylerimizde de aynı şekilde devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.

"AMACIMIZ YENİ VE MODERN BİR GERMENCİK İNŞA ETMEK"

Yapılan çalışmalar esnasında çevreye verdikleri bazı rahatsızlıklardan dolayı duyarlı davranan Germencik halkına teşekkür eden Yavaşoğlu, sözlerini şu şekilde tamamladı; "Bugüne kadar yaptığımız hizmetler esnasında bazı rahatsızlıklar meydana gelmiştir. Toz, çamur, gürültü, vb. rahatsızlıklar için halkımızın bugüne kadar göstermiş olduğu duyarlılıktan dolayı ayrıca teşekkür ediyor bundan sonrada aynı duyarlılığı göstereceklerine inanıyorum. Bizim amacımız yeni ve modern bir Germencik inşa etmek bunu da siz halkımızın desteği ile gerçekleştiriyoruz ve gerçekleştirmeye devam edeceğiz" - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Yavaşoğlu 4,5 Yıllık Görev Süresini Değerlendirdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement