Bergamalı Şehide Arkadaşlarından Çeşme - Son Dakika
Güncel

Bergamalı Şehide Arkadaşlarından Çeşme

Bergamalı Şehide Arkadaşlarından Çeşme

Şehit Jandarma Komando Üstçavuş Yıldırım Akbulut'un devre ve silah arkadaşları hafta sonu Bergama'ya gelerek muhteşem bir dostluk örneği sergilediler.

01.08.2012 00:07  Güncelleme: 09:47

Şehit Astsubay Yıldırım Akbulut'un Türkiye'nin değişik yerlerinde okuldan devre arkadaşları ve Tunceli'deki silah arkadaşları sosyal paylaşım sitesi facebook.com da ve cep telefonları aracılığıyla örgütlenerek 29 Temmuz 2012 Pazar günü Bergama'da buluştular.

Kendi aralarında topladıkları parayla şehit arkadaşları Astsubay Üstçavuş Yıldırım Akbulut anısına Bergama Çamlıpark'ta yaptırdıkları anıt çeşmenin aynı gün saat 11.00'de açılışını yaptılar. Çeşme açılışından sonra yaklaşık 100 kadar asker arkadaşı, şehidin Tepeköy'deki mezarını ziyaret edip Kur'an ve Fatiha okudular, mezarına su döküp çiçeklerini suladılar. Daha sonra Tepeköy'deki şehidin evini ziyaret edip başta şehidin annesi İsmahan Akbulut, eşi Pelin Akbulut ve kardeşi Eyüp Akbulut olmak üzere şehit yakınlarına tekrar taziyede bulundular.

Şehit Yıldırım Akbulut'un Türkiye genelinde örgütlendiği arkadaş grubu aynı gün Bergama Restorant'ta şehit yakınlarına iftar yemeği verdiler.

Çeşme açılışına arkadaş grubunun yanısıra İlçe Emniyet Müdürü Hüsamettin Ataseven, İlçe Jandarma Komutanı Murat Dinçer, Tepeköy Muhtarı Efkan Aktaş, şehidin eşi, annesi, diğer yakınları ile çok sayıda Tepeköylü ve Bergamalı vatandaş katıldı.

Aynı gün akşam Bergama Restorant'ta düzenlenen iftara Bergama Kaymakamı Ahmet Ertan Yücel, Emniyet Müdürü Hüsamettin Ataseven, Jandarma Komutanı Murat Dinçer, İzmir İl Jandarma Alay Komutanı, şehit yakınları ve arkadaşlarıyla çok sayıda Bergamalı katıldı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Bergamalı Şehide Arkadaşlarından Çeşme - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement