Bodrum'da Cinayet - Son Dakika
Güncel

Bodrum'da Cinayet

Bodrum ilçesinde yaşlı bir kadın, evinde boğazından bıçaklanmış halde ölü bulundu.

14.09.2016 14:17

Bodrum ilçesinde yaşlı bir kadın, evinde boğazından bıçaklanmış halde ölü bulundu.

İlçeye bağlı Akyarlar Mahallesi Akçabük mevkisindeki bir sitede iki katlı evde oturan Mühtez Acunaş (86), yakınları tarafından evinin üst katındaki salonda kanlar içinde hareketsiz bulundu.

Nöbetçi adli tabip tarafından yapılan kontrolde Acunaş'ın boğazından bıçak darbesiyle yaralandığı ve kan kaybından yaşamını yitirdiği tespit edildi.

Acunaş'ın cenazesi, savcı ve olay yeri inceleme ekiplerinin çalışmasının ardından kesin ölüm sebebinin tespiti için Muğla Adli Tıp Kurumuna gönderildi.

Öte yandan Bodrum Jandarma Komutanlığına bağlı ekipleri, bölgede yaptığı geniş çaplı soruşturmada, yaşlı kadının yanına en son komşusu ve "manik depresif" hastası olduğu öne sürülen E.B.E.'nin (25) bayramlaşmak amacıyla geldiğini öğrendi.

Jandarma ekiplerinin ailesiyle birlikte yaşadığı eve geldiğini gören şüpheli, bir odaya saklanarak bıçakla kendisine zarar vermeye başladı. Bir süre ekiplere direnen şüpheli daha sonra jandarmaya teslim oldu.

Vücudunun çeşitli yerlerine aldığı bıçak darbeleriyle yaralanan şüpheli, ambulansla hastaneye kaldırıldı. Gözaltına alınan şüphelinin hastanedeki tedavisinin ardından adliyeye sevk edileceği bildirildi.

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Bodrum'da Cinayet - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement