Çağatay Ulusoy ve Duygu Sarışın Yeniden mi Birlikteler? - Son Dakika
Güncel

Çağatay Ulusoy ve Duygu Sarışın Yeniden mi Birlikteler?

Çağatay Ulusoy ve Duygu Sarışın Yeniden mi Birlikteler?

Ünlü oyuncu Çağatay Ulusoy ve oyuncu Duygu Sarışın, Ali Atay ve Hazal Kaya'nın düğününde aynı kareyi paylaştı. Instagram hesabında paylaşılan fotoğrafta sarmaş dolaş görünen çift için tekrar mı birlikteler sorusu akıllara geliyor.

07.02.2019 10:47

"Hakan: Muhafız" ile başarısına başarı katan Çağatay Ulusoy ve "Ufak Tefek Cinayetler"in Burcu'su Duygu Sarışın geçtiğimiz günler ilişkilerine ara vermişlerdi. Ancak Ali Atay ve Hazal Kaya'nın düğününde aynı fotoğrafta birbirine sarılan çift için tekrar bir araya geldikleri iddiasını doğruluyor nitelikte.

GECE BOYUNCA SOHBET EDİP EĞLENDİLER

Hazal Kaya ve Ali Atay'ın düğününde gece boyunca sohbet edip eğlenen çiftin yakınlaşmaları dikkat çekerken iddialar arasında Duygu Sarışın'ın bir ara Ulusoy'un şapkasına alıp kafasına taktığı görüldü. Çağatay Ulusoy'un eski sevgilisi Serenay Sarıkaya'nın Ulusoy'un Instagram fotoğrafını beğenmesi üzerine çiftin ilişkisinin bittiği iddiasından sonra Kıvanç Tatlıtuğ ve eşinin de yer aldığı fotoğrafta birbirleri ile sarmaş dolaş bir poz vermeleri hayranlarını meraklandırdı.

Çağatay Ulusoy ve Duygu Sarışın Yeniden mi Birlikteler?

DUYGU SARIŞIN KİMDİR?

Duygu Sarışın, 24 Kasım 1987 tarihinde İzmir'de dünyaya geldi. Öğrenimini Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Oyunculuk Bölümü'nde tamamladıktan sonra İzmir Ekonomi Üniversitesi, Moda Tasarım Bölümü'nde dersler aldı. İzmir Devlet Tiyatrosu'nun çeşitli oyunlarında yer aldı. 2011 yapımı "Cennetin Sırları" dizisiyle televizyon dünyasına adım atan Duygu Sarışın, asıl çıkışını "İçerde" ve "Ufak Tefek Cinayetler" dizisinde yakaladı. Sevgilisi Çağatay Ulusoy'un da yer aldığı "İçerde"de polis memurunu canlandıran Duygu Sarışın, Gökçe Bahadır, Aslıhan Gürbüz, Bade İşçil, Tülin Özen, Mert Fırat, Ferit Aktuğ, Yıldıray Şahinler, Selim Bayraktar, Hayal Köseoğlu, ve Tansu Biçer gibi isimlerin oyuncu kadrosunda yer aldığı "Ufak Tefek Cinayetler"de Burcu karakterine hayat verdi.

Çağatay Ulusoy ve Duygu Sarışın Yeniden mi Birlikteler?

Son Dakika Güncel Çağatay Ulusoy ve Duygu Sarışın Yeniden mi Birlikteler? - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement