Camideki Hırsızlık Girişimine Cemaatten Dayak Kamerada - Son Dakika
Asayiş

Camideki Hırsızlık Girişimine Cemaatten Dayak Kamerada

Camideki hırsızlık girişimine cemaatten dayak kameradaKONYA - Konya'da bir camide toplanan yardım paralarını namaz kılıyormuş gibi yapıp hırsızlık yapmaya çalışan şahıs, durumu fark eden cemaatten bir kişi tarafından dövüldü.

14.03.2017 10:29

Camideki hırsızlık girişimine cemaatten dayak kamerada

KONYA - Konya'da bir camide toplanan yardım paralarını namaz kılıyormuş gibi yapıp hırsızlık yapmaya çalışan şahıs, durumu fark eden cemaatten bir kişi tarafından dövüldü.

Olay geçtiğimiz Cuma günü cuma namazında merkez Meram ilçesi Karahüyük Büyük Camisinde meydana geldi. Edinen bilgiye göre, cuma namazında camiye bağış için toplanan paraları namaz kılıyormuş gibi yaparak hırsızlık yapmak isteyen şüpheliyi cemaatten Şerafettin Kaya, selam verdiği sırada fark edince tokatlayarak etkisiz hale getirdi. Ne yapacağını şaşıran şüpheli daha sonra ayağa kalkarak camiden hızla uzaklaştı. Bu anlar ise caminin güvenlik kameraları tarafından kaydedildi. Şüphelinin daha önce de hırsızlık girişiminde bulunduğunu ileri süren Şerafettin Kaya, paraları çalmak isteyen şüpheliyi "Rocky yumruğu" ile etkisiz hale getirdiğini söyledi.

Camideki Hırsızlık Girişimine Cemaatten Dayak Kamerada
Kaynak: İHA

Son Dakika Asayiş Camideki Hırsızlık Girişimine Cemaatten Dayak Kamerada - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement