Bakan Kurum: Türkiye Emlak Katılım Bankasını Tekrar Hizmete Açmayı Planlıyoruz - Son Dakika
Güncel

Bakan Kurum: Türkiye Emlak Katılım Bankasını Tekrar Hizmete Açmayı Planlıyoruz

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın teşrifiyle Türkiye Emlak Katılım Bankası'nın çok yakında tekrar hizmete açılacağını söyledi.

19.01.2019 10:55  Güncelleme: 12:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çevre ve Şehircilik Bakanı Kurum, "Türkiye Emlak Katılım Bankası'nı çok yakın zamanda Sayın Cumhurbaşkanımızın teşrifiyle hizmete açmayı planlıyoruz." dedi.

"93 YILLIK TARİHİ VAR"

Bakan Kurum, "Türkiye Emlak Katılım Bankasının 93 yıllık mirası ve tarihi var. Bankanın tekrar faaliyete başlaması için yoğun çalışmalar yürütüyoruz. Bankanın temel stratejilerini, müşteriye ulaşacağı kanalları ve sunacağı hizmet gruplarını belirledik. Nihai noktaya geldik." dedi.

ŞUBELERİ DEVREDİLMİŞTİ

Bankacılık işlemleri yapma ve mevduat kabul etme yetkisi, 3 Temmuz 2001 tarihinde Resmi Gazete'de yayımlanan 4684 sayılı yasayla sona erdirilerek tasfiye edilen Emlak Bankası'nın şubeleri de aynı yıl Ziraat Bankası ve Halkbank'a devredilmişti.

Bakan Kurum: Türkiye Emlak Katılım Bankasını Tekrar Hizmete Açmayı Planlıyoruz
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Bakan Kurum: Türkiye Emlak Katılım Bankasını Tekrar Hizmete Açmayı Planlıyoruz - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Bitlis Kaymakamı Öğrencilerle İftar Yaptı
    09:34 Bitlis Kaymakamı Öğrencilerle İftar Yaptı

    Bitlis'in Hizan ilçesinde bulunan Kadir Has Anadolu Lisesi yurdunda kalan öğrencilerle bir araya gelen Kaymakam Nurhalil Özçelik, samimi bir ortamda iftar yaptı. Kaymakam Özçelik, gençlerle sohbet ederek Ramazan ayının manevi atmosferini paylaştı ve tüm öğrencilere hayırlı ramazanlar diledi. Ayrıca, gençlerin ihtiyaçlarını ve beklentilerini anlayarak, geleceğe dair umutlarını paylaşıp, eğitim hayatlarında başarılar diledi.

  • Erzincan'da 112 Acil Çağrı Merkezi'ne 2023 yılında 274 bin 873 çağrı geldi
    09:33 Erzincan'da 112 Acil Çağrı Merkezi'ne 2023 yılında 274 bin 873 çağrı geldi

    Erzincan'da bulunan 112 Acil Çağrı Merkezi Müdürlüğüne 2023 yılında toplam 274 bin 873 çağrı yapıldığı açıklandı. Bu çağrıların yüzde 15,58'i asılsız ihbar olarak kaydedildi. Müdür Metin Kuleli, asılsız ihbarların suç olduğunu ve cezalarının uygulandığını belirtti. Ayrıca vatandaşlardan yanlış yerlere çağrı yapmamaları ve asılsız ihbarlarla çağrı merkezini meşgul etmemeleri ricasında bulundu.

  • VİOP'ta BIST 30 endeks kontratı yükselişle başladı
    09:33 VİOP'ta BIST 30 endeks kontratı yükselişle başladı

    Borsa İstanbul Vadeli İşlem ve Opsiyon Piyasası'nda (VİOP) nisan vadeli BIST 30 endeksine dayalı kontrat, güne yüzde 0,2 artışla azalışla 9.687,25 puandan başladı. Analistler, bugün yurt içinde uluslararası yatırım pozisyonu, yurt dışında ise Avro Bölgesi ve Almanya'da ZEW ekonomik güven endeksi verileri ile ABD'de inşaat izinleri ve konut başlangıçlarının takip edileceğini belirterek, teknik açıdan endeks kontratında 9.600 ve 9.500 seviyelerinin destek, 9.800 ve 9.900 puanın direnç konumunda olduğunu kaydetti.

  • İzmir merkezli 'Mahzen-13' operasyonlarında 2 suç örgütü çökertildi
    09:32 İzmir merkezli 'Mahzen-13' operasyonlarında 2 suç örgütü çökertildi

    İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, İzmir merkezli 3 ilde gerçekleştirilen 'Mahzen-13' operasyonlarında 2 suç örgütünün çökertildiğini açıkladı. Operasyonlarda 25 şüpheli yakalanırken, çok sayıda silah ve uyuşturucu ele geçirildi. Şüphelilerin çeşitli suçlar işlediği tespit edildi.

  • Bursa Harmancık'ta Geleneksel İftar Yemeği Düzenlendi
    09:31 Bursa Harmancık'ta Geleneksel İftar Yemeği Düzenlendi

    Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından geleneksel hale getirilen iftar yemeği Harmancık'ta gerçekleşti. Harmancık Belediyesi bahçesinde gerçekleştirilen iftar yemeğine 2 bin 500 kişi katıldı. Yoğun katılımdan dolayı cadde trafiğe kapatılarak masalar kuruldu. İftar programına Bursa Ak Parti Milletvekili Osman Mesten, Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Osman Mesten, muhtarlar ve Harmancıklı vatandaşlar katıldı. Harmancık Belediye Başkanı Yılmaz Ataş, memnuniyetini belirterek hayırsever destekleriyle iftar çadırının her gün hizmet verdiğini ve katılımcılara teşekkür etti. Etkinlikte Hacivat Karagöz gösterisi de yapıldı.

  • Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu Vatandaşlarla İftarda Buluştu
    09:29 Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu Vatandaşlarla İftarda Buluştu

    Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Efeler Atatürk Kent Meydanı'nda düzenlenen iftarda vatandaşlarla bir araya geldi. Çerçioğlu, CHP Aydın İl Başkanı Hikmet Saatçı ve Cumhuriyet Halk Partisi Efeler Belediye Başkan Adayı Anıl Yetişkin ile birlikte iftara katıldı.

  • Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel, turistik çarşılar ve Balık Hali esnafını ziyaret etti
    09:29 Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel, turistik çarşılar ve Balık Hali esnafını ziyaret etti

    Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel, turistik çarşılar ve Balık Hali esnafını ziyaret ederek, esnafa hayırlı işler dileğinde bulundu ve yapacakları yenileme çalışmaları hakkında bilgi verdi.

  • Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer Tarsus'ta esnafı ziyaret etti
    09:29 Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer Tarsus'ta esnafı ziyaret etti

    Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Tarsus ilçesinde Kırklar Pazar Yeri'ni ve Atatürk Caddesi esnafını ziyaret etti. Seçer'e yoğun ilgi gösterildi ve vatandaşlar desteklerini dile getirdi. Ziyaret sırasında vatandaşlara hizmet broşürü, pazar çantası ve oyuncak dağıtıldı.

  • Anka Haber Ajansı 19 Mart Salı Gündemi
    09:29 Anka Haber Ajansı 19 Mart Salı Gündemi

    ANKA HABER AJANSI 19 MART SALI GÜNDEMİ


Advertisement