CHP'li Başkan'a Yumruklu Saldırı - Son Dakika
Politika

CHP'li Başkan'a Yumruklu Saldırı

CHP\'li Başkan\'a Yumruklu Saldırı

Kartal Belediye Başkanı Altınok Öz, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun eşi Selvi Kılıçdaroğlu'nun yanında saldırıya uğradı.

19.04.2013 13:05  Güncelleme: 16:13

Kartal'da CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun eşi Selvi Kılıçdaroğlu'nun katılımıyla gerçekleşen kreş açılışında Kartal Belediye Başkanı Altınok Öz, İrfan Yücesoy adlı bir kişinin yumruklu saldırısına uğradı.

SALDIRGAN ÇOCUKLARIN GÖZÜ ÖNÜNDE YUMRUKLANDI

Açılış sırasında Kartal Belediye Başkanı Altınok Öz'e bir kişi yumruklu saldırıda bulundu. Saldırı sonrası saldırgan, belediye başkanının çevresindeki kişiler tarafından dövüldü. Saldırgan çocukların gözleri önünde uzun süre yumrukların hedefi oldu. Saldırının ardından Selvi Kılıçdaroğlu, CHP İl Başkanı Oğuz Kaan Salıcı ve Kartal Belediye Başkanı Altınok Öz bir kahveye geçerek burada çay içtiler. Öz, belediyede görevli fotoğrafçının çektiği resimlerden kendisine saldıran kişinin kim olduğuna baktı.

SALDIRGANI TANIMADI

Ardından gazetecilere açıklama yapan Kartal Belediye Başkanı Altınok Öz, saldırganı tanımadığını belirterek "Fotoğrafta gördüğümüz kadarıyla tanımadığımız bir şahıs, olayın detaylarını arkadaşlarımız daha sonra çıkaracaklar, perde arkasında ne olduğunu bilemiyoruz. Halkın yanımızda olduğu bir yerde vurmada söz konusu olamaz, darbe almamızda söz konusu olamaz. Kartal'da korumayla dolaşan bir insan değilim. Bana zarar verecek insan her zaman her yerde istediği şeyi yapabilir. Bu hareket bu mutlu günümüze gölge düşürmek için yapılmıştır. Bunada kimsenin gücü yoktur." dedi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Politika CHP'li Başkan'a Yumruklu Saldırı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement