Cizre'de İki Çocuğun Yaralandığı Olayla İlgili Kaymakam Açıklama Yaptı - Son Dakika
Güncel

Cizre'de İki Çocuğun Yaralandığı Olayla İlgili Kaymakam Açıklama Yaptı

Cizre\'de İki Çocuğun Yaralandığı Olayla İlgili Kaymakam Açıklama Yaptı

Cizre'de polis aracına yönelik silahlı saldırıda iki çocuğun yaralandığı iddiaları, Cizre Kaymakamı Şenol Koca tarafından yalanlandı.

21.08.2012 20:10

Cizre'de polis aracına yönelik silahlı saldırıda iki çocuğun yaralandığı iddiaları, Cizre Kaymakamı Şenol Koca tarafından yalanlandı.

Kaymakam Şenol Koca açıklamasında, "Bugün saat 16.23 itibari ile eski hastane caddesinde panayır alanına yakın olan emniyet ek binası önünde trafik polislerimiz uygulama yaparken kurallara uymayan ve kural ihlali yapmış bir motosikletle ilgili işlem yaparken görgü tanıklarının ifadeleri ile motosiklet sahibi ve etrafındakiler motosikleti vermemek için gayret ediyorlar. Bu arada orada yoğunlaşan kalabalık trafik polisine saldırıyor. Bunun üzerine trafik polisi memurumuz havaya üç el ateş ediyor ve daha sonra emniyet ek binasına geçiyor. Bunun üzerine çıkan kargaşadan dolayı bir hareketlenme oluyor ve o hareketlenmeden kaynaklanan iki tane çocuğumuzdan Merve Udül'de koşarken düşmeden kaynaklı koltuk altında bir yaralanma var. İbrahim Halil Duran ise taşlama sırasında kafasına gelen bir taşın isabet etmesi sonucu yaralandı. Merve Udül hastanede yapılan ilk tedavisinin ardından taburcu edilip evine gönderildi. İbrahim Halil Duran ise şuanda müşahede altında tutuluyor. Konu ile alakalı idari soruşturma başlatılmış durumda. Konuyla ilgili savcılığa bilgi verilmiş olup, savcılık adli tahkikat başlatıp başlatmayacağına karar verecek; ancak biz kaymakamlık olarak gerek olayın öncesi gerekse olayın sonrası teferruatlı olarak bir tahkikat başlattık" ifadelerini kullandı.

Paylaşılan bilgilerin tamamen görgü tanıklarının verdiği bilgilerden ibaret olduğunu belirten Koca, tahkikat tamamlandıktan sonra olayın öncesi ile sonrası ile ilgili teferruatlı bir bilgi verilecektir. Panayır alanından polise ateş edildiğine dair vatandaşlar arasında bir bilgilendirme var ancak bu bilgilerin doğru değil. Konu tamemen az önce bahsettiğin olaydan ibarettir" dedi. - ŞIRNAK

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Cizre'de İki Çocuğun Yaralandığı Olayla İlgili Kaymakam Açıklama Yaptı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement