Cizre Hem'den Yıl Sonu Sergisi - Son Dakika
Güncel

Cizre Hem'den Yıl Sonu Sergisi

Cizre Hem\'den Yıl Sonu Sergisi

Şırnak'ın Cizre ilçesinde Halk Eğitim Merkezi (HEM) kursiyerleri tarafından hazırlanan ürünler yıl sonu sergisi ile beğeniye sunuldu.

22.04.2019 12:51

Şırnak'ın Cizre ilçesinde Halk Eğitim Merkezi (HEM) kursiyerleri tarafından hazırlanan ürünler yıl sonu sergisi ile beğeniye sunuldu.

Sergiye Kaymakam Faik Arıcan, İl Milli Eğitim Müdürü Nurettin Yılmaz, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mirza Çazım, TSO Başkanı Salih Sefinç, İş-Kur İl Müdürü Sadık Bora, Halk Eğitim Merkezi Müdürü Jülide Aydın, Milli Eğitim Şube müdürleri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

Halk Eğitim Merkezi Müdürü Aydın, yaptığı açıklamada, 2018- 2019 dönemi kapsamında yıl sonu sergisi açtıklarını söyledi.

"İlçemizdeki kamu kurum ve kuruluşlarla işbirliği içerisinde açmış olduğumuz kurslarda sergi amaçlı yapılan ürünlerimizin özetiydi. Sergimizin amacı burada görev yapan öğretmen ve kursiyerlerimizin yapmış oldukları ürünleri vatandaşların görmesi ve halkımıza bu kursları tanıtmak." diyen Aydın, sergiye katılan başta Kaymakam Arıcan olmak üzere tüm davetlilere teşekkür etti.

Konuşmaların ardından Kaymakam Faik Arıcan ve beraberindekiler serginin açılışını gerçekleştirdi.

Sergiyi gezen davetliler stantlarda yer alan ürünlerle ilgili bilgi aldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Cizre Hem'den Yıl Sonu Sergisi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement