Cizrespor Başkanı Salih Sefinç Hiç Bir Takım Cizre'ye Gelmekten Çekinmesin - Son Dakika
Güncel

Cizrespor Başkanı Salih Sefinç Hiç Bir Takım Cizre'ye Gelmekten Çekinmesin

Cizrespor Başkanı Salih Sefinç Hiç Bir Takım Cizre\'ye Gelmekten Çekinmesin

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu tarafından, 28 Ekim'de oynadığı Göztepe maçında İdelojik propaganda yaptığı gerekçesiyle 4 maç seyircisiz oynaya cezası verilen Cizrespor Başkanı Salih Sefinç, kararın ön yargılı olduğunu söyledi.

17.11.2014 15:14

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu tarafından, 28 Ekim'de oynadığı Göztepe maçında İdelojik propaganda yaptığı gerekçesiyle 4 maç seyircisiz oynaya cezası verilen Cizre spor Başkanı Salih Sefinç, kararın ön yargılı olduğunu söyledi. Gruplarında lider olduklarını ve bütün takımların Cizre'ye gönül rahatlığı ile gelebileceğini belirten Sefinç, Cizre Hz. Nuh'un kentidir. Hiç bir takım gelmekten çekinmesin. Maçlarımız kardeşlik havası içinde geçecek dedi.

Bölgesel Amatör Lig'de mücadele eden ve Ziraat Türkiye Kupası'nda gruplara kalan Cizrepor'a evinde oynadığı Göztepe maçının ardından Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu tarafından verilen 4 maç seyircisiz oynaya cezası verildi. Cizrespor Başkanı Salih Safinç, cezanın kendilerini üzdüğünü ve kararın ön yargıdan ibaret olduğunu belirterek, şöyle dedi

Bu karar ön yargılıydı. Sadece beyinlerde kabuklaşmış, oluşmuş izlenimlerden dolayı bu cezayı aldık. 4 Maç seyircisiz oynaya cezası bize çok ağır geldi. Barış sürecinin köşesinde yer almak adına biz bu yola çıktık. Gençlerimizi sosyal aktivitelere yönlendirebilmek için bu yola çıktım. Biz yolumuza devam ederken tabiki bu engellerle karşılaşmak bize zor geliyor. Ben buradan TFF Disiplin Kurulu'na sesleniyorum. En kısa zamanda Doğu bölgesini ziyaret etmeleri gerekiyor. Bölgeyi gezdikten sonra çok daha iyi kararlar verecekler. Bu bölge çocuklarının sosyal alanda, sosyal aktiviteleri yapma hakkı vardır. Biz Türkiye'de bir ilki başardık. Amatör spor kulübü olarak Türkiye Kupası'nda gruplara kaldık. Bir ilki yaşattığımız için de gayet gururlu ve mutluyuz. Gruplara girdiğimimiz de bu gruplardan çıkmak için elimizden gelen her türlü mücadeleyi vereceğiz. Bu gruplardan da çıkarsak bir başarının üstüne başarı eklemiş olacağız.

Gruplarda Gençlerbirliği, Konya, Giresun gibi 3 büyük takımı Cizre'de ağırlayacaklarını belirten Safinç, Bunları ağırlamanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bu bölgede bazı olaylar olmuş olabilir. Ancak bu coğrafya misafirperverdir. Cizre Hz. Nuh'un kentidir. Buraya gelecek takımlardan ricamız gelirken çekinmesinler, gelirken kaygı duymasınlar. Maçlarımız kardeşlik havası içinde geçecek. İnşallah hem Cizre'de hem de deplasmanda oynayacağımız maçlarla güzel bir örnek oluşturacağız. Doğu ile batı arasında bu maçlarla köprü olacağız. İş adamlarından şimdiye kadar bir destek almadık. Yöneticiler olarak biz kendi imkanımızla elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz dedi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Cizrespor Başkanı Salih Sefinç Hiç Bir Takım Cizre'ye Gelmekten Çekinmesin - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement