Didim'de Yaşayan İngilizler Hünerlerini Sergiledi - Son Dakika
Yerel

Didim'de Yaşayan İngilizler Hünerlerini Sergiledi

Didim Belediyesi tarafından düzenlenen "takı tasarım, ahşap boyama, kurdele nakış, dekoratif resim boyama, el nakış dikiş ve el sanatları kursu" tamamlandı.

02.06.2011 09:23

Didim Belediyesi tarafından düzenlenen "takı tasarım, ahşap boyama, kurdele nakış, dekoratif resim boyama, el nakış dikiş ve el sanatları kursu" tamamlandı. Kursu başarıyla tamamlayan aralarında 6 İngiliz vatandaşının da bulunduğu kadınlar sertifikalarını aldı.

Didim Belediyesi El Sanatları Kursu binasında düzenlenen sertifika töreninde konuşan, Didim Belediye Başkanı Mümin Kamacı, göreve seçildiği günden bu yana kadınlara ve gençlere yönelik el beceri kurslarına çok önem verdiğini belirtti.

İlk zamanlar kurslara katılımın az olduğunu, her geçen sene katılımın daha da arttığını ifade eden Kamacı, "Kursiyer sayısı şu anda 193. Bu sayının daha da artacağını umuyorum. Belediye olarak imkanlarımız doğrultusunda iyi mekanlar oluşturarak, daha iyi koşullarda el beceri kurslarını devam ettirmeyi hedefliyoruz" diye konuştu.

Konuşmaların ardından Belediye Başkanı Kamacı tarafından 193 kursiyere sertifikaları dağıtıldı. Törende, kurslara katılarak hünerlerini sergileyen ilçede yaşayan 6 İngiliz de sertifikalarını aldı.

- AYDIN

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Didim'de Yaşayan İngilizler Hünerlerini Sergiledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement