Dikili'de örnek güç birliği - Son Dakika
Güncel

Dikili'de örnek güç birliği

Dikili\'de örnek güç birliği

Dikili'de kente ve kentliye hizmet üretilmesi hedefi ile kurumlar arası gerçekleştirilen işbirliği örnek olmaya devam ediyor.

21.10.2016 08:25  Güncelleme: 08:26

Muhtarlar Günü'nde bir araya gelen Muhtarlar, Kaymakamlık ve Dikili Belediyesi yetkilileri, Dikili'nin geleceği için güç birliği içinde çalışmaya devam edecekleri mesajını verdi.

Muhtarlar Günü, Dikili'de gün boyu süren etkinliklerle kutlandı. Dikili Belediyesi tarafından organize edilen etkinliklere katılan muhtarlar, belediye ve kaymakamlık ile ortaya koydukları uyumlu çalışmaların hizmetlere pozitif yansıma yaptığını kaydetti.

Örnek Dayanışmaya

Sabahın erken saatlerinde başlayan etkinliklerde ilk olarak Dikili Atatürk Meydanı'nda gerçekleştirilen saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından tüm muhtarların katılımı ile Atatürk Anıtı'na çelenk sunumu yapıldı. Resmi törenin ardından kentte görev yapan muhtarlar, ilçe protokolü ile Dikili Belediyesi'nce Çağlan Mahallesi'nde düzenlenen öğle yemeğinde bir araya geldi. Dikili Belediyesi Muhtarlık İşleri Müdür Vekili Tamer Kurnaz'ın ev sahipliğinde verilen yemeğe Dikili Belediye Başkan Vekili Evren Evrenesoğlu, Fen İşleri Müdürü Hasan Koşar, Park ve Bahçeler Müdür Vekili Adnan Özdemir, Kaymakamlık yetkilileri ile ilçede görev yapan muhtarlar katıldı.

"Muhtarlarımız Demokrasiye ve Cumhuriyetimize Işık Tutuyor"

Yemekte konuşan Dikili Belediye Başkan Vekili Evren Evrenesoğlu, kente ve kentlilere hangi unvanla olursa olsun hizmet etmenin büyük bir onur olduğunu ifade ederek, "Böyle güzel bir kentte, birlik ve dayanışma içerisinde birbirinden saygın, çalışkan siz muhtarlarımızla omuz omuza halkımıza hizmet etmekten büyük mutluluk duyuyoruz" dedi.

Konuşmasının devamında Dikili Belediyesi'nin gerçekleştirdiği ve gerçekleştirmeyi planladığı projeler hakkında bilgiler verip, muhtarların görüş ve önerilerini dinleyen Evrenesoğlu, yerel ve güncel değerlendirmelerde bulunarak sözlerini, "Biz çok şanslıyız. Bizim sizler gibi mahallesine kaliteli hizmet gelmesi için fikir üreten, proje üreten yol arkadaşlarımız var. Sizlerin desteği ile her mahallemiz adeta şantiyeye döndü. Siz sevgili muhtarlarımız bizlerin hizmet üretmekteki en büyük gücümüzsünüz. Ayrıca Demokrasimizin ve Cumhuriyetimizin üzerinde kara bulutların dolaştığı bu günlerde, bu güzel ülkenin sizlerin dayanışmasına ve kararlı duruşuna çok fazla ihtiyacı var" şeklinde tamamladı.

Etkinlikte söz alan muhtarlar da böyle anlamlı bir dayanışmanın içerisinde bulunmaktan mutluluk duyduklarını ifade ederek, Dikili'ye ve Dikili halkına kaliteli hizmet üretilmesi hususunda başta Dikili Belediyesi olmak üzere tüm kurum ve kuruluşlarla işbirliği içerisinde olacaklarını söyledi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Dikili'de örnek güç birliği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement