Diyarbakır Açık Bırakılan Rögar Az Daha Öldürüyordu - Son Dakika
Güncel

Diyarbakır Açık Bırakılan Rögar Az Daha Öldürüyordu

Diyarbakır merkez Yenişehir ilçesinde kanalizyasyon şebekesinin geçtiği sokak üzerinde açık bırakılan rögar deliğine düşen 16 yaşındaki Ramazan Akma'nın çenesinden ve kolundan yaralandı.

25.08.2017 16:04

Diyarbakır merkez Yenişehir ilçesinde kanalizyasyon şebekesinin geçtiği sokak üzerinde açık bırakılan rögar deliğine düşen 16 yaşındaki Ramazan Akma'nın çenesinden ve kolundan yaralandı. Akma ve çevredeki vatandaşlar önlem alınmadan kapağı açılan rögar nedeniyle tepki gösterdi.

Merkez Yenişehir ilçesi Lise Caddesi 4'üncü sokakta yürüyen 16 yaşındaki Ramazan Akma, kaldırımdan yolun karşısına geçmek isterken bir anda kanalizyasyon şebekesinin geçtiği ve kapağı açık bırakılan rögar çukuruna düştü. Çevredeki vatandaşların yardımı ile çukurdan çıkarılan Akma, hastaneye kaldırıldı. Çenesinden ve kolundan yaralanan 16 yaşındaki Akma, tedavisinden sonra taburcu edildi. Kapağı açık bırakılan ve az daha ölmesine neden olacak olan rögar çukurunun bulundruğu yere gelen Akma, "Hiç bir önlem alanmadan rögar çukurunun kapağı açılmış, çevresinde hiç bir önlem yokmtu. Karşıya geçmek isterken bir anda çukura düştüm"dedi. Vatandaşlarda, yapılan çalmışma nedeniyle açık bırakılan çukurun büyük tehlike yarattığını belirterek, duruma tepki gösterdi.

Diyarbakır Açık Bırakılan Rögar Az Daha Öldürüyordu
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Diyarbakır Açık Bırakılan Rögar Az Daha Öldürüyordu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement