Egemen Bağış Cephesinden İlk Sinyal - Son Dakika
Güncel - Operasyon

Egemen Bağış Cephesinden İlk Sinyal

Egemen Bağış Cephesinden İlk Sinyal

Gün içerisinde 3 bakanın istifa etmesinin ardından gözler Egemen Bağış'a çevrildi. Başbakan'ın Bağış'tan istifa istemediği öğrenildi.

25.12.2013 14:58  Güncelleme: 15:09

Yolsuzluk ve rüşvet operasyonunda oğulları gözaltına alınan üç bakan, bu sabah art arda istifa edince, gözler iddialarda adı geçen dördüncü bakan, AB Bakanı Egemen Bağış'a çevrildi.

3 BAKAN GÖREVİ BIRAKTI

Sabah saatlerinde İçişleri Bakanı Muammer Güler ve Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan bakanlıktan istifa ettiklerini açıkladı. Öğle saatlerinde ise Erdoğan Bayraktar istifasını açıkladı ancak Bayraktar görev arkadaşlarından farklı bir tavır izledi ve hem bakanlıktan hem milletvekilliğinden istifa ettiğini duyurdu.

BAŞBAKAN'I İSTİFAYA DAVET ETTİ

Bayraktar açıklamasında yanlış bir işe imza atmadığını ve kendisine dayatılan istifa deklarasyonun kaldıramadığını söyleyip yapılan her işte Başbakan'ın haberi ve onayı olduğunu ifade edip Erdoğan'ı istifaya davet etti.

BİR AÇIKLAMA GELMEDİ

Yaşanan gelişmelerin ardından gözler Egemen Bağış'a çevrilirken ancak Bağış henüz hiçbir açıklama yapmadı.

"BAŞBAKAN'DAN BİR İSTEK YOK"

Öte yandan Egemen Bağış'ın istifasına yönelik, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'dan herhangi bir talep gelmediği öğrenildi. Bakan Bağış'ın yakın çevresi, son durumu Hürriyet'e, "Bakanları Sayın Başbakan atar, Sayın Başbakan görevden alır. Ancak bize Sayın Başbakan'dan gelen herhangi bir şey yok" sözleriyle özetledi.

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Güncel - Operasyon Egemen Bağış Cephesinden İlk Sinyal - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (23)

  • herşey_mübah: TABELAYA T.C. Yİ SIĞDIRAMAYANLAN AYAKKABI KUTUSUNA NELER SIĞDIRMIŞŞ 110 17 Yanıtla
  • SIRNAK73: Bu Hırsızlara oy verdiğim güne Lanet olsun, ellerim kırılsaydıda oy vermeseydim.!! 80 18 Yanıtla
  • kraliçe: ak partıyı sevmıyordum nefret edıyordum ama sımdı bakıyorum ak partı ıyı oyumu bu sefer ak partıye verecem ......... 34 56 Yanıtla
    chatin: her yerin palavra, yalan, dolan bu yazdığına kendın bıle ınanmıyorsun eminim laf olsun torba dolsun 0 0 recep tayyip: soyulmak hoşuna giti herhalde.yada kan çekiyodur 0 0 mami: aynen bende katılıyorum bende hiç ak partiye oy vermedim ama bu saatten sonra oyum ak partiye hemde ailece , çünkü bu ilkede kan durmasını görüyorumki kimse istemiyor , gelen ne getirecek ne verecek koca bir hiçç bugüne kadar üstü kapalı neler yaptı öncekiler çok iyi biliyoruz kendi elleri temizmi diğer partilerin 0 0
  • SIRNAK73: Bunların çevirdikleri Dümenler birer birer ortaya Çıkacaktır.!!Bu vatan Hırsız bakanlara emanet edilmiş yazık.!! 79 9 Yanıtla
  • dolarlı_yorum: HEP ABD nin SUÇU BUNLAR.BU KADAR DOLAR BASMICAKLARDI. 80 4 Yanıtla
  • SIRNAK73: Türk Milleti bu Hırsız, Dızeklere Oy vermemelidir Artık!! 50 14 Yanıtla
  • ÖNDER: Helal Haram Ver Allahım..! ERDOĞAN Kulun Yer Allahım..! 44 18 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement