Erenler Avcılık ve Atıcılık Derneği'nin Yeni Başkan Serdar Filiz - Son Dakika
Yerel

Erenler Avcılık ve Atıcılık Derneği'nin Yeni Başkan Serdar Filiz

Erenler Avcılık ve Atıcılık Derneği\'nin Yeni Başkan Serdar Filiz

Çan Erenler Avcılık ve Atıcılık Derneği'nde başkanlığa Serdar Filiz seçildi.

30.01.2012 11:07

Çan Erenler Avcılık ve Atıcılık Derneği'nde başkanlığa Serdar Filiz seçildi.

Derneğin Seramik Mahallesi'ndeki lokalinde Ali İbiş'in divan başkanlığında yapılan olağan genel kurulu toplantısı, saygı duruşunda bulunulması ile başladı. Kongrede ilk olarak derneğin faaliyet ve denetim raporları okunarak üyeler bilgilendirdi. Erenler Avcılık ve Atıcılık Derneği'nin 9 yıldır başkanlığını yapan Ahmet Uysal, görevini başkanlığa tek aday olan Serdar Filiz'e devrederken, derneklerine önceki dönemlerde İbrahim Koyuncu, Muhammed Demir, Hilmi Bengi ve kısa dönem dernek başkanlığı yapan üyeleri ile yönetim kurullarına teşekkürlerini iletti.

Yeni seçilen başkan Serdar Filiz de yaptığı konuşmada, "Hepimizin ortak noktası avcılık, atıcılık, doğa ve av köpeği sevdasıdır. Bundan sonraki ilk hedefimiz avcılık ve atıcılığa gönül veren dernek üyelerimizin birbirleri arasındaki ilişkileri sağlamlaştırmak olacak. Erenler Avcılık ve Atıcılık Derneği olarak çatımız altında bulunan tüm üyelerimizle çeşitli aktiviteler düzenleyeceğiz" dedi.

Filiz'in başkanlığındaki Erenler Avcılık ve Atıcılık Derneği'nin yeni yönetim kurulunda Metin Aydemir, Sedat Akar, Abdurrahman Şenkal, Samet Peker, Cevdet Ayhan, Ürfettin Çakır;

Denetleme Kurulu'nda ise Levent Tunca, Ercan Şahin ve Murat Ayazlar yer aldı.

Kongreye Çan Belediye Başkanı Abdurrahman Kuzu, İlçe Milli Eğitim Müdürü Osman Özkan, AK Parti İl Genel Meclis Üyesi ve Ziraat Odası Başkanı Üsrev Damar, Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Cemali Ergin, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Güner ile daire müdürleri ve dernek üyeleri katıldı.

Kongre sonunda ise tüm üye ve misafirlere Erenler Avcılık ve Atıcılık Derneği şapkası ve pilav ile ayran ikram edildi. - ÇANAKKALE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Erenler Avcılık ve Atıcılık Derneği'nin Yeni Başkan Serdar Filiz - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement