Esnaf Kongresi'nde Hüseyin Özdemir Güven Tazeledi - Son Dakika
Yerel

Esnaf Kongresi'nde Hüseyin Özdemir Güven Tazeledi

Zonguldak Esnaf ve Sanatkarları Kefalet Kredi Kooperatifi Kongresi'nde Yapılan Açık Oylamada Başkanlığa Yeniden Hüseyin Özdemir Seçildi. Açık Oylama Yapılan Kongrede, Başkan Adayı Şükür Küçükali, Oy Sayımında, "İş, Oldu Bittiye Getirildi" Gerekçesiyle İtiraz Etti.

28.01.2007 18:12

Zonguldak Esnaf ve Sanatkarları Kefalet Kredi Kooperatifi Kongresi'nde yapılan açık oylamada başkanlığa yeniden Hüseyin Özdemir seçildi. Açık oylama yapılan kongrede, başkan adayı Şükür Küçükali, oy sayımında, "İş, oldu bittiye getirildi" gerekçesiyle itiraz etti.

Atatürk Kültür Merkezi'nde yapılan kongreye, Vali Yardımcısı Ümit Şeref Kayacan, CHP Zonguldak Milletvekili Harun Akın, Zonguldak Belediye Başkanı Secaattin Gonca, Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Alaattin Toros, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Muharrem Coşkun, esnaf odaları başkanları ve üyeler katıldı.

Milletvekili Harun Akın yaptığı konuşmada, kendisinin de kooperatife üye olduğunu ifade ederek, yaşanan sorunları çok iyi bildiğini kaydetti. Harun Akın, "Esnaflarımızın çok büyük sorunları var. 3 Kasım öncesinde esnafın yaşadığı sorunlar bugün de devam ediyor. Esnaf bir çok konuda bir yere ücret ödemektedir. Bu da esnafın belini bükmektedir. Esnaflar bugün yaşadığı sorunlarla, birlik olup mücadele etmelidir" dedi.

Kongre konuşmalar sırasında sakin geçerken, seçime geçildiğinde ise itirazlar ve tartışmalar yaşandı. Kongrenin Divan Başkanlığı'nı Esnaf ve Sanatkarları Kefalet Kooperatifi Bölge Birliği Başkanı Sayın Ersöz yaptı. Açık oylamaya geçildiği sırada Divan Başkanı Ersöz, salona sığmayan üyeleri kürsünün önüne kadar alarak seçimi gerçekleştirdi. Adayların listelerinin okunmasının adından geçilen oylamada, Küçükali'nin 78, Özdemir'in 782 oy aldığı açıklandı.

Salondaki üyeler açık oylamaya itiraz ederken, Şükür Küçükali sayımın, oldu bittiye getirildiğini ifade ederek, bakanlık yetkilisine itiraz etti. Hüseyin Özdemir ile daha önceki yönetimde olan ancak kongrede listeye alınmadığını kongrede öğrenen İbrahim Öner de itirazda bulundu.

(OS-AK)

28.01.2007 18:02 TSİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Esnaf Kongresi'nde Hüseyin Özdemir Güven Tazeledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement