Felipe Melo: En İyi Oyunumu Galatasaray'da Değil Fiorentina'da Oynadım - Son Dakika
Spor

Felipe Melo: En İyi Oyunumu Galatasaray'da Değil Fiorentina'da Oynadım

Galatasaray'ın eski futbolcularından Felip Melo, İtalya basınına verdiği röportajda, "Galatasaray'da tarih yazdık ama en iyi oyunumu orada oynamadım, en iyisi Fiorentina'daydı." dedi.

07.06.2017 18:10  Güncelleme: 18:14

Galatasaray'ın eski futbolcusu Felip Melo, İtalya basınına verdiği röportajda Galatasaray'daki günlerini ve sarı kırmızılı takımdan Inter'e transferi konusunda çarpıcı sözler kullandı.

EN İYİ OYUNUM GALATASARAY'DA DEĞİLDİ"

"Brezilyalı futbolcu, "Takım arkadaşlarım ve Mancini ile Galatasaray'da tarih yazdık. Inter'e transfer olmamam mümkün değildi. Inter'e gidebilmek için elimden geleni yaptım. Ancak malesef orada çok az zaman geçirdim. Aslında Galatasaray'da kariyerimin en iyi oyununu oynamadım. En iyisini Fiorentina'da oynamıştım. Juventus'ta da fena değildim" sözlerini kullandı.

"INTER HATA YAPIYOR"

Inter'den eski takım arkadaşlarını da değerlendiren Felipe Melo, "Mauro Icardi harika bir oyuncu. Şimdiden bir fenomen oldu. Ancak daha çok genç ve gelişime açık. Henüz kaptan olabilecek bir futbolcu değil" dedi.

İsmi Türk takımları ile de anılan Gabigol için konuşan Melo, "Inter onu oynatmayarak çok büyük hata yapıyor! Coutinho'yu hatırlasınlar. Oynatmadan sattılar ve şimdi nasıl bir oyuncu olduğu ortada. Gabigol harika yeteneklere sahip bir futbolcu" şeklinde konuştu.

(Sporx)

Felipe Melo: En İyi Oyunumu Galatasaray\'da Değil Fiorentina\'da Oynadım
Kaynak: Sporvadisi.com

Son Dakika Spor Felipe Melo: En İyi Oyunumu Galatasaray'da Değil Fiorentina'da Oynadım - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement