Fenerbahçe Kongresinde Ali Koç ve Aziz Yıldırım Arasında Gerginlik Çıktı - Son Dakika
Spor

Fenerbahçe Kongresinde Ali Koç ve Aziz Yıldırım Arasında Gerginlik Çıktı

Fenerbahçe Başkan adayı Ali Koç'un konuşması sırasında Aziz Yıldırım'ın Ali Koç'a laf atması üzerine iki başkan arasında tartışma çıktı.

02.06.2018 17:53  Güncelleme: 17:55

Fenerbahçe Başkan adayı Ali Koç'un konuşması sırasında mevcut Başkan Aziz Yıldırım ve Ali Koç arasında tartışma çıktı. Daha sonra ise genel kurulda ortalık karıştı, kongre üyeleri arasında kavga çıktı.

AZİZ YILDIRIM, ALİ KOÇ'A SERZENİŞTE BULUNDU

Fenerbahçe Başkan adayı Ali Koç'un konuşması sırasında Aziz Yıldırım, Ali Koç'a serzenişte bulunarak 1 arkadaşlarının elini sıkmadığını ifade etti.

Bunun üzerine Ali Koç şu açıklamayı yaptı:

Fenerbahçe Kongresinde Ali Koç ve Aziz Yıldırım Arasında Gerginlik Çıktı

"SİZİN YANINIZDA BANA KÖTÜLÜK YAPAN İNSANLAR VAR"

Başkan haklı. 1 tane arkadaşının elini sıkmadın diyor. Ama sizin yanınızda bana kötülük yapan insanlar var. İşler öyle noktaya geldi ki kimin elini sıkıp sıkmayacağını bilemiyorsun başkanım. Sizin yanınızda bana kötülük yapmış bazı insanlar var. Yapacağım açıklama konusunda geri adım atıyorum. Lütfen arkadaşlar haksızlık yapmayın! Maçta değiliz, Fenerbahçe kongresindeyiz. Polisle buraya geldim, insanın içini acıtıyor bu durum. Yapmayın böyle! Yukarıdan kürsüye gelene kadar güvenlikle, polisle geldim, sanki derbi maçına çıkıyorum. Bunlar insanın içini acıtıyor. Lütfen yapmayın.

Fenerbahçe Kongresinde Ali Koç ve Aziz Yıldırım Arasında Gerginlik Çıktı

Son Dakika Spor Fenerbahçe Kongresinde Ali Koç ve Aziz Yıldırım Arasında Gerginlik Çıktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (11)

  • Aziz : Bi git aziz beee 11 4 Yanıtla
  • Hayrı: Yıldıvım bırak git artık istenmıyosun ne rezil adamsın yahu 12 1 Yanıtla
  • Ilhan çayır: Git artık yeter yeni başkan Ali başkan 5 0 Yanıtla
  • Adınızı Yazın: Kurtulun artık şu aziz yıldırım belasından. 4 0 Yanıtla
  • FİLOZOF: AZİZ BAŞKAN ARTIK TAMAM 3 0 Yanıtla
  • Maho: Yeter git yat dinlen artık 20 sene yav 3 0 Yanıtla
  • Gncfb: 20 yılını gecesine gündüzüne katarak bu klube harcamış bir insanın bu şekilde gönderilmesine üzüldüm. Ben kongre üyelerinden,sayın Ali Bey Başkan olarak seçildiği anda,sayın Azizi Yıldırımın bu klubun tarihine geçmiş efsanevi bir Başkan olarak hiç olmazsa alkislanmasini beklerdim.seni unutmayacağız Aziz Başkan. Sen bu klubu tesilesme yönünden zirve kulup haline getirdin.Basketbol ve valeybolda Avrupa kupaları getirdin,sponsor gelirlerini misliyle arttırdin,hayal edilemeyen transferler yaptın..bunları hiç ama hiç unutmayacağız büyük başkan. 0 3 Yanıtla
  • Kehl: İkileşbiricançekişiyormuş :))) 1 2 Yanıtla
  • Bugünlerde Geçer: Bir Fenerbahçeli olarak bende istiyorum Aziz yıldırım gitsin gitsin ama karşısında doğru dürüst bir başkan adayı yok. Biz Türkiye Sevdalısı fenerbahçeliyiz. Karşısında Türkiye sevdalısı bir başkan adayı yokki.Herşey para pul demek değildir.Koç paralı birisi olabilir önemli olan hem fener bahçelilik hem vatan sevdalısı olmak.Benim fikrim bu sadece arkadaşlar. 0 1 Yanıtla
  • Dopdoğru ; ms: Yokya böyle olmaz,ben istifa ediyorum...Aha kıramponlarıda çıkarıyorum.... 0 1 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement