Galatasaray'da Duygun Yarsuvat ve Yönetim Mazbatalarını Aldı - Son Dakika
Güncel

Galatasaray'da Duygun Yarsuvat ve Yönetim Mazbatalarını Aldı

Galatasaray\'da Duygun Yarsuvat ve Yönetim Mazbatalarını Aldı

Galatasaray'da yeni başkan Duygun Yarsuvat resmi olarak göreve başladı.

28.10.2014 14:48

Galatasaray'da yeni başkan Duygun Yarsuvat resmi olarak göreve başladı. Sarı kırmızılı kulübün tüzüğü gereği Divan Başkanı İrfan Aktar, Başkan Duygun Yansuvat ve yöneticilere görev mazbatalarını verdi.

İrfan Aktar, seçime 3343 üye genel kurul üyesinin katılıp oy kullandığını açıkladı ve Şeffaf dürüst bir seçim yapıldı ve kulübümüzün 35. Başkanı Prof. Duygun Yarsuvat seçilmiştir diye konuştu. İrfan Aktar mazbata töreni ile ilgili şu bilgileri de verdi.

Sayın başkanın, yönetim kurulu üyelerinin ve yedek üyelerinin mazbatasını vereceğiz. Yönetici Ebru Köksal Cenevre'de olduğu için katılamadı.

En fazla oyu yönetici Dursun Özbek'in aldığı açıklandı. Alınan oy çokluğu sırasına göre yeni yöneticilere mazbata verildi. Yöneticilerin ardından denetleme, sicil ve disiplin kurulu üyelerinin mazbataları da verildi.

ABDURRAHİM ALBAYRAK İSYANDA

Galatasaray'ın futbol şubesi sorumlusu Abdurrahim Albayrak mazbata töreni öncesinde gazetecilere sitem etti ve Yağmurda gözümü silerken, ağlıyor yazdınız. Mustafa Denizli ile görüştüğümü yazdınız, hiç kimse ile görüşmedim, ayıp ediyorsunuz diyerek duygularını dile getirdi. Abdurrahim Albayrak mazbatasını alırken de gazetecilere, Şimdi de sevinçten ağlıyor yazmayın diyerek espri yaptı.

Mazbata töreni sonrasında başkan Duygun Yarsuvat gazetecilerin sorularını yanıtladı ve ilk olarak Prandelli gönderilecek mi sorusuna şu cevabı verdi;

Roma hocasını bıraktı mı Bunun için teknik heyetimiz var, onların düşüncelerini dinleyeceğim. Konuşup, karar vereceğim. Eboue konusunu Abdurrahim'e sormayın, Federasyona sorun. Dedikodulara inanmayın. Para almadığı için performans düşmez. Performans düşerse hiç parasını alamaz.

Yarsuvat soruları cevapladıktan sonra bir foto muhabirinin makinesini aldı ve basın mensuplarının fotoğrafını çekti.

Bugün antrenmana çıkan Sabri Sarıoğlu ile ilgili soruya ise Abdurrahim Albayrak, Sabri Galatasaray'ın alt yapısından yetişmiş, Galatasaray'ın kaptanıdır ve bu sabah çalışmalarına başlayacak yanıtını verdi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Galatasaray'da Duygun Yarsuvat ve Yönetim Mazbatalarını Aldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement