Gevaş'ta Kur'an-I Kerim, Ezan ve İlahi Okuma Yarışması - Son Dakika
Yerel

Gevaş'ta Kur'an-I Kerim, Ezan ve İlahi Okuma Yarışması

Gevaş\'ta Kur\'an-I Kerim, Ezan ve İlahi Okuma Yarışması

Van'ın Gevaş ilçesinde, Gevaş Sesi gazetesi ile İlçe Belediye Başkanlığı tarafından düzenlenen 'Kur'an-ı Kerim, Ezan ve İlahi Okuma Yarışması' başladı.

04.04.2012 12:03

Van'ın Gevaş ilçesinde, Gevaş Sesi gazetesi ile İlçe Belediye Başkanlığı tarafından düzenlenen 'Kur'an-ı Kerim, Ezan ve İlahi Okuma Yarışması' başladı.

İlçe Kültür ve Spor Merkezi'nde düzenlenen yarışma öncesi bir konuşma yapan Organizatör Necmi İdiz, ilk defa ilçede böyle bir yarışmanın düzenlendiğini belirterek, halkın yarışmalara olan katılımının mutluluk verici olduğunu söyledi. Yarışmanın üç ayrı kategoride düzenlendiğini belirten İdiz, "Amacımız Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri çerçevesinde Hz. Peygamberimiz (SAV) yakışır bir etkinlik yaparak, o mutluluğu yaşamak ve yaşatmak, bunun yanında birlik ve beraberliği pekiştirmektir" dedi.

Erkeklerde "Kur'an-ı Kerim, Ezan ve İlahi Okuma", bayanlarda ise" Kur'an-ı Kerim ve İlahi Okuma" kategorilerinde yapılacak olan yarışmalara vatandaşların ilgisinin mutluluk verici olduğunu ifade eden Nemci İdiz, "Yarışmalarda bizlere katkı sunan Başta İlçe Kaymakamı Yusuf Güni'ye, Gevaş Belediye Başkanı Nazmi Sezer'e, Akdamar Belediye Başkanı Ferdi Şeker'e, İlçe Müftüsü Burhan Eriş'e, Gevaş Sesi Gazetesi'ne, ilçe esnafına, Merkez Camii imamlarına, Kur-an Kursu hocalarına ve öğretmenlere teşekkür

ediyorum" dedi.

İdiz, hafta sonu tamamlanacak olan yarışmada tüm kategorilerde dereceye girenlere ödüllerinin 15 Nisan'da düzenlenecek olan 'Kutlu Doğum Haftası' programında verileceğini sözlerine ekledi. - VAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Gevaş'ta Kur'an-I Kerim, Ezan ve İlahi Okuma Yarışması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement