Gürün Kaymakamı Kalaylı, Rektör Kocacık'ı Ziyaret Etti - Son Dakika
Yerel

Gürün Kaymakamı Kalaylı, Rektör Kocacık'ı Ziyaret Etti

Gürün Kaymakamı Kalaylı, Rektör Kocacık\'ı Ziyaret Etti

Gürün Kaymakamı Ömer Kalaylı ve Belediye Başkanı Mehmet Aktaş, Cumhuriyet Üniversitesi (CÜ) Rektörü Prof.Dr.Faruk Kocacık'ı makamında ziyaret etti.

23.07.2013 15:50

Gürün Kaymakamı Ömer Kalaylı ve Belediye Başkanı Mehmet Aktaş, Cumhuriyet Üniversitesi (CÜ) Rektörü Prof. Dr. Faruk Kocacık'ı makamında ziyaret etti.

Ziyarette konuşan Kaymakam Ömer Kalaylı, Gürün'e açılması düşünülen Uygulamalı Bilimler Yüksek Okulu için çalışmaları tamamladıklarını belirterek, "Yönetim Bilişim Sistemleri, Uluslararası Ticaret ve Lojistik, Banka ve Finans bölümlerinin açılmasını istiyoruz. Başka bir bölümlerde düşünülüyor ama ilk etapta bu bölümlerin açılması yönünde planlarımız var. Buna ilişkin biz altyapı çalışmalarımızı tamamladık. Dosyamızı sunduk." dedi.

Rektör Prof. Dr. Faruk Kocacık ise Valiler Kararnamesi ile Sivas Vali Yardımcılığı görevine atanan Ömer Kalaylı'ya yeni görevinde başarılar dileyerek yeni MYO'nun açılması konusunda gerekli incelemeleri yaptıktan sonra CÜ Senatosu'nda konunun gündeme alınacağını dile getirdi.

Ziyarette Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hüseyin Yılmaz'da hazır bulundu. - SİVAS

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Gürün Kaymakamı Kalaylı, Rektör Kocacık'ı Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement