Hakan Çalhanoğlu'nun Galatasaray beğenisi, sarı-kırmızılı taraftarları heyecanlandırdı - Son Dakika
Spor

Hakan Çalhanoğlu'nun Galatasaray beğenisi, sarı-kırmızılı taraftarları heyecanlandırdı

AC Milan'da forma giyen ve çocukluğundan beri Galatasaraylı olmasıyla bilinen Hakan Çalhanoğlu'nun Twitter'da Galatasaray beğenisi dikkat çekti. Hakan Çalhanoğlu'nun bu hamlesi, sarı-kırmızılı taraftarları heyecanlandırdı.

21.05.2020 16:05  Güncelleme: 16:20

İtalya Serie A ekiplerinden AC Milan'da forma giyen ve çocukluğundan beri Galatasaraylı olmasıyla bilinen Hakan Çalhanoğlu, Twitter hesabından çok konuşulan bir harekete imza attı.

Hakan Çalhanoğlu, bir kullanıcının "Hakan Çalhanoğlu, Galatasaray'a gelebilir mi lütfen başka derdim kalmayacak" yazılı tweetini beğendi. Hakan'ın bu hareketi sarı kırmızılı taraftarları heyecanlandırırken, milli futbolcuya yüzlerce mesaj atıldı.

Hakan Çalhanoğlu'nun Galatasaray beğenisi, sarı-kırmızılı taraftarları heyecanlandırdı

Fatih Terim'in A Milli Takım'ı çalıştırdığı dönemde vazgeçilmezleri arasında olan Hakan Çalhanoğlu geçtiğimiz yıllarda verdiği röportajda, "Herkesin tuttuğu bir takım vardır, saklamaya gerek yok. Ben küçüklüğümden beri Galatasaraylıyım, saklayacak bir şey yok. Bunu herkesin yüzüne söyleyebilirim" ifadelerini kullanmıştı.

23 MİLYON EURO ÖDENDİ

2017'de Bayer Leverkusen'den 23 milyon euro karşılığında AC Milan'ın yolunu tutan 26 yaşındaki Hakan'ın sözleşmesi 2021 yılında sona erecek. Hakan, Milan kariyerinde 116 maçta 17 gol atıp 28 asistle oynadı.

Hakan Çalhanoğlu\'nun Galatasaray beğenisi, sarı-kırmızılı taraftarları heyecanlandırdı

Son Dakika Spor Hakan Çalhanoğlu'nun Galatasaray beğenisi, sarı-kırmızılı taraftarları heyecanlandırdı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (5)

  • Kadirlili Aydınfb: Hakan Çalhanoğlu süper liğde oynasın iyi olur da Gs Malcao,Diagne,Babel ve diğer oyunculara toplam 25 milyon avro maaş ödeyecek Hakan Mert Yandaş'a 500 bin avrosundan indirim istiyor,Hakan Çalhanoğlu'na da para verecek hadi bakiyim. 2 1 Yanıtla
  • BAŞKENTLİ.: cimbom ona hangi parayı verecek.nasıl alacak haber bbalon balon yakında palar 0 2 Yanıtla
  • Xxx: Fenere tranfer olup cincona gol atacağım imasında bulunmuş cinconun heyecanlanması normal 0 0 Yanıtla
  • Tespit : Hakan için artık zamanıdır. Galatasaray macerası başlamalıdır.Mutlaka gelicektir bir gün ama çok geç değil o gün. 0 0 Yanıtla
  • Tespit : Hakan için artık zamanıdır. Galatasaray macerası başlamalıdır.Mutlaka gelicektir bir gün ama çok geç değil o gün. 0 0 Yanıtla

Advertisement