Hatay'da patlama anının yeni görüntüleri ortaya çıktı - Son Dakika
3.Sayfa

Hatay'da patlama anının yeni görüntüleri ortaya çıktı

Hatay'ın İskenderun ilçesinde güvenlik güçleri ile sıcak çatışmaya giren teröristlerden biri üzerindeki bombayı patlattı. Patlamada herhangi bir can kaybı yaşanmazken bölgede hasar meydana geldi. Olayla ilgili yeni görüntüler ortaya çıktı.

27.10.2020 10:22  Güncelleme: 12:01

Dün akşam Payas ilçesinde kontrol noktasına taciz ateşi açan ve çıkan çatışmanın ardından bir vatandaşın aracını gasp eden 2 terörist, İskenderun istikametine kaçtı. Teröristlerden biri İskenderun'da çıkan çatışma sırasında üzerindeki bombayı patlattı. Çatışma ve patlama anı, çevredeki bir iş yerinin güvenlik kamerası tarafından görüntülendi.

2 PARTİ HALİNDE GELDİKLERİ BELİRLENDİ

Yapılan incelemeler kapsamında, 4 kişilik terörist grubun 2 parti halinde, 28 Eylül ve 10 Ekim'de paramotorla Münbiç'ten kalkarak sınır boyundan Amanoslar'a indiğini belirlendi.

Hatay'da patlama anının yeni görüntüleri ortaya çıktı

2 teröristin yeri tespit edilirken, Türk Silahlı Kuvvetlerine bağlı hava kuvvetleri unsurlarınca dün saat 11.00 sularında, teröristlerin bulunduğu noktalar hava kuvvetleri tarafından vuruldu.

PARAMOTORLAR ELE GEÇİRİLDİ

Hatay Valisi Rahmi Doğan yaptığı ilk açıklamalarda, teröristlerin paramotorlarla geldiklerini duyururken, kullanılan paramotorlar güvenlik güçleri tarafından ele geçirildi.

Hatay\'da patlama anının yeni görüntüleri ortaya çıktı
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Hatay'da patlama anının yeni görüntüleri ortaya çıktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement