Diş Hekiminin Kusarken Üst Geçitten Düştüğü Anlar, Kameraya Yansıdı - Son Dakika
Güncel

Diş Hekiminin Kusarken Üst Geçitten Düştüğü Anlar, Kameraya Yansıdı

Hatay'ın Samandağ ilçesinde yolda rahatsızlanan diş hekimi, aracını durdurup indi. Üst geçidin korkuluklarına yaslanarak kusmaya çalışan hekim, 5 metreden düştü. Olay anı kameraya yansıdı.

29.03.2018 14:27  Güncelleme: 16:35

Hatay'ın Samandağ ilçesinde diş hekimi İrfan Hamali (38), üst geçitten düşerek yaşamını yitirdi. Diş hekiminin düşme anı, güvenlik kamerasına da yansıdı.

RAHATSIZLANINCA OTOMOBİLİ DURDURUP İNDİ

Evli ve 2 çocuk babası diş hekimi İrfan Hamali, 23 Mart akşamı, bir arkadaşıyla birlikte merkez Antakya ilçesinde eğlendi. Gece saatlerinde evlerine dönen ikiliden Hamali, iddiaya göre rahatsızlanınca, Antakya Çevre Yolu Subaşı Kavşağı'ndaki üst geçitte otomobili durdurup, indi.

KORKULUKLARA YASLANIP KUSARKEN ÜST GEÇİTTEN DÜŞTÜ

Üst geçidin demir korkuluklarına yaslanarak kusmaya çalışan Hamali, bu sırada bir anda dengesini kaybederek yaklaşık 5 metre yükseklikten Antakya-Samandağ Çevre Yolu'na düştü.

ARKADAŞI ŞOK OLDU

Hamali'nin üst geçitten düştüğünü görünce şok yaşayan arkadaşı koşarak yanına gitti. Çağrılan ambulansla Hatay Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Hamali, hayatını kaybetti.

OLAY ANI KAMERAYA YANSIDI

Yol kenarındaki bir güvenlik kamerasının görüntülediği talihsiz olayla ilgili soruşturma başlatıldı. İrfan Hamali'nin cenazesi ise Mızraklı Mahallesi'nde gözyaşlarıyla toprağa verildi.

Diş Hekiminin Kusarken Üst Geçitten Düştüğü Anlar, Kameraya Yansıdı
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Diş Hekiminin Kusarken Üst Geçitten Düştüğü Anlar, Kameraya Yansıdı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (6)

  • Asya: Belki arkasındaki arkadaşı atlamasi için tehdit etti.goruntu arabanın arkasında ne oldugununu göstermiyor. Ne Alaka köprüden kusmak...Allah rahmet eylesin... 1 3 Yanıtla
    rose: evet atla dıye uzaktan tehdit etti atlayıncada koşarak yardım etmeye gitti. hayal dünyasına bak arkadaş 0 0
  • Merhaba : Allah cc haram etmiş ise tabii insan oğlunun zarar görmesin diye ama biz insanlar hep görmezden geliyoruz üzücü olan burası 1 2 Yanıtla
  • Recep34 : Atlamış resmen 2 1 Yanıtla
  • rose: korkuluklar çok kısa yapılmış. o boyda ve ağırlıkta birinin kısa olan korkuluklara yaslanınca dengesini kaybedip düşmesi beklenilen bir durum zaten 1 1 Yanıtla
  • Tahir : NEDEN ÜST GEÇİTTEN AŞAĞI ÇIKARMAYA ÇALIŞIYORSUN Kİ ÇIKAR ORAYA Bİ KENARA YANINDAKİ ARKADAŞI DAHA AYIK O ENGEL OLSAYDI BARİ YAZIK OLMUŞ ALLAH RAHMET EYLESİN 1 1 Yanıtla

Advertisement