Holıday Inn Istanbul Cıty'de Ramazan Vakti - Son Dakika
Güncel

Holıday Inn Istanbul Cıty'de Ramazan Vakti

Holıday Inn Istanbul Cıty\'de Ramazan Vakti

Ramazan Ayı'nda Holiday Inn City Istanbul, şirket çalışanları ve ziyaretçilerine çok özel bir kampanya sunuyor.

11.06.2013 10:53

8 Temmuz - 8 Ağustos tarihleri arasında sürecek olan kampanya çerçevesinde otelde kalacak misafirlerin oda fiyatlarına açık büfe kahvaltı veya sahur yemeğinin dahil olacağı kampanyada, açık büfe iftar yemeği de yüzde 50 indirimli olacak.

Kampanya süresince odalara ücretsiz çay ve kahve servisi de sunacak olan Holiday Inn İstanbul, Green Apple Welness Club girişini de ücretsiz yapacak. Misafirlerine kablolu ve kablosuz internet erişimini de ücretsiz sağlayacak olan Holiday Inn City Istanbul'un Ramazan Ayı boyunca sürecek olan bu kampanyasında Lime Club Card sahipleri ise, 1 gece konaklamada 10 Lime kupon kazanma fırsatı yakalayacaklar.

Rüya şehir İstanbul'un tam kalbi Topkapı surlarında konumlanmış 5 yıldızlı Holiday Inn Istanbul City, mükemmel hizmetiyle müşterilerini büyülüyor. Tarihi ve doğal güzellikleri ile Asya ve Avrupa'nın birleştiği yerde surların içinde korunmuş büyük bir miras olan şehrin kalbindeki otel sıcak bir gülümseme ile servis edilen mükemmel bir kahvaltı için en ideal mekan. Mistik atmosferdeki havuz kenarı ve restoranı bu yılın yaz düğünleri için 'Binbir Gece Masalları'nı ayağınıza getiriyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Holıday Inn Istanbul Cıty'de Ramazan Vakti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement